14 nov. 2014

IP Scoring: Hotpoint HLQV 6 AB

Pentru cei care au o bucatarie deschisa, open space -care comunica cu living-ul, hota incorporabila din gama premium a producatorului italian, Luce-Hotpoint HLQV 6 AB  poate reprezenta o solutie optima. Daca punem in balanta, pretul raportat la design, zgomot redus, putere de absortie, Hotpoint HLQV 6 AB primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte la acest capitol. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.



3 punte pentru puterea de absortie, acest model avand o putere de evacuare medie, undeva la 450 m3, suficient pentru o bucatarie deschisa, insa nu este neaparat, cea mai eficienta hota. Maximum de 5 puncte pentru design-ul modern, hota Hotpoint HLQV 6 AB  fiind finisata cu o sticla de foarte buna calitate, care se potriveste perfect cu restul gamei Luce a producatorului italian, iluminare LED, foarte eleganta, economicoasa si eficienta in timp.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

4 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea fiind protejate si de o masca, motiv pentru care se vor deterioara foarte greu si maximum de 5 puncte pentru nivelul foarte redus de zgomot, doar 59dB(A). In ceea ce privesc produsele complementare, hota decorativa Hotpoint HLQV 6 AB  primeste 4 puncte, gama Luce fiind destul de diversificata in ceea ce privesc plitele, cuptoarele si inclusiv masini de spalat vase partial incorporabile si cuptoare cu microune incorporabile.



Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.


Astfel hota premium  din gama Luce, Hotpoint HLQV 6 AB  totalizeaza 25 de punte dintr-un maxim de 30. . Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.