2 nov. 2014

IP Scoring: Hotpoint HLB6.7ATX

Hota Hotpoint HLB6.7ATX este una din cele mai bune raport calitate pret, avand in vedere puterea de absortie relativ mare, 644m3, design-ul modern si zgomotul redus. De aceea, pentru raportul calitate pret, Hotpoint HLB6.7ATX obtine un maxim de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

4 puncte pentru puterea de absortie, respectiv 644m3 si tot 4 puncte pentru design, avand in vedere prezenta afisajului si al timmer-ului electronic.

3 puncte pentru calitatea filtrelor de aluminiu, care sunt lavabile. In ceea ce priveste zgomotul redus, 67 db(A) mai obtine 4 puncte. Este un zgomot destul de redus, avand in vedere ca acesta variaza intre 61db(A) si 85 db(A) in general la hotele incorporabile.

Modelul Hotpoint HLB6.7ATX face parte din gama Luce a producatorului italian, asa ca este recomandabil pentru produsele complementare, plita si cuptor sa se opteze pentru modele din aceeasi gama, respectiv cuptor incorporabil Hotpoint Luce FK736JCX si plita incorporabila pe gaz Direct Flame Hotpoint PK 644 D GH.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Aceasta gama este gama premium de la Hotpoint Ariston iar calitatea acestor produse este una ridicata, cu un design exceptional, mai ales in ceea ce priveste plita.


Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Astfel hota incorporabila Hotpoint HLB6.7ATX totalizeaza 23 dintr-un total de 30 de puncte, conform criteriilor de mai sus.Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile cititi articolul Criterii de alegere hota.

2 comments:

Rares spunea...

Timmerul electronic, atunci cand hota nu functioneaza, afiseaza timpul, adica ora exacta?

Admin spunea...

@rares Nu arata ora exacta, functioneaza doar ca timmer electronic si poate fi programat pana la 60 de minute