10 nov. 2014

IP Scoring: Bosch PPP616B91E

Probabil una din cele mai bune plite incorporabile pe gaz, realizata pe sticle, quartz, Bosch PPP616B91E nu are cum sa lipseasca din variantele unui posibil utilizator care isi doreste o plita realizata din materiale de calitate superioara, la un pret relativ mediu, motiv pentru care acest model primeste  4 puncte dintr-un maxim de 5 la acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.


Maximum de 5 puncte pentru calitatea materialului din care este realizata plita, avand in vedere faptul ca materialul folosit, respectiv quartz-ul este mai rezistent la uzura mecanica si lasa mai putine amprente decat sticla. 

Pentru calitatea gratarelor plita incorporabila Bosch PPP616B91E  primeste 4 puncte datorita prinderilor foarte fixe fata de suprafata plitei si a configuratiei eficiente a gratarelor, acestea asigurand o utilizare practica.

Maximum de 5 puncte pentru design si fiabilitate, Bosch fiind unul din putinii producatori europeni, la care nivelul de calitate nu a scazut in ultimii ani.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

In ceea ce privesc produsele complementare, respectiv cuptor si plita, Bosch are in gama un numar relativ mare de cuptoare si hote pe culoarea negru, pe langa faptul ca aceasta plita poate fi asociata si unor modele din inox. Totusi recomandarea este ca acestea sa fie incorporate alaturi de modelele: cuptor incorporabil  Bosch HBN539S5 respectiv hota incorporabila decorativa Bosch DWW06W460.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.


Asadar plita incorporabila Bosch PPP616B91E totalizeaza 27 dintr-un maxim de 30 de puncte, fiind cu siguranta una din cele mai bune plite incorporabile de pe piata.Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabileIntra in partea dreapta a site-ului la categoria plite incorporabile si vezi daca acest produs este la promotie pe emag.ro