23 nov. 2014

IP Scoring: Bosch HBA43T350

Modelul HBA43T350 reprezinta o optiune pentru cei interesati de un cuptor incorporabil cu un branding renumit, care garanteaza si un anumit standard de calitate. Desi acest model este un produs middle range, performantele sale sunt relativ modeste, daca este sa il comparam cu o varinta high end pe care am putea sa o gasim in gama producatorului german de electrocasnice. Totusi pretul este usor ridicat, fata de ce am putea gasi in piata, de la alti producatori, prin urmare am plati pe langa caracteristici si branding-ul. Nu putem spune asadar ca este un raport foarte bun calitate pret, motiv pentru care la acest capitol il evaluam cu 3 dintr-un maxim de 5 puncte.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul spIP Scoring cuptoare incorporabile.



In ceea ce privesc optiunile de utilizare, cele 7 functii ale cuptorului, fara programe cu retete presetate nu ii pot asigura decat 3 puncte iar pentru eficienta in autocuratare, prezenta peretilor Eco Clean, catalitici este de mentionat, insa trebuie avut in vedere ca acestia sunt consumabili, durata lor estimata de viata fiind ce-i drept mai mare fata de Whirlpool de exemplu, undeva la 4 ani. Asa ca autocuratarea catalitica prezinta atat avantaje cat si dezavantaje. De aceea trebuie avut in vedere si eventuale costuri privind mentenanta, costuri estimate la 400 de lei o data la 4 ani.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

4 puncte pentru design, avand in vedere linia moderna, cu butoane push in, suporti telescopici, display mare si maximum de 5 puncte in ceea ce priveste fiabilitatea, pentru ca spunem Bosch.

Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.


In ceea ce privesc produsele complementare, Bosch are o gama relativ completa de plite si hote cu care sa se potriveasca acest model, cu mentiunea ca si acestea au in general, acelasi trasatura atunci cand ne referim la raportul calitate pret, cu exceptia situatiei in care acestea sunt la promotie.



Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

Astfel cuptorul electric multifunctional Bosch HBA43T350 totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte conform criteriilor de mai sus.  Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

3 comments:

Recomandare cuptor incorporabil bosch spunea...

Ne puteti recomanda un cuptor incorporabil asemanator pe culoarea neagra, tot din gama Bosch?

Andreea spunea...

Inoxul nu lasa deloc amprente?

Andrei Pana spunea...

Nu, este tratat special pentru a nu se amprenta deloc