11 nov. 2014

IP Scoring : Beko HIMW64225SX

Plita incorporabila Beko HIMW64225SX poate fi o alegere relativ buna, avand in vedere pretul destul de mic, daca este sa punem in balanta cu prezenta arzatorului WOK, a gratarelor din fonta si a gamei diversificate de produse complementare motiv pentru care primeste 3 puncte la criteriul raport calitate pret. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017

Pentru calitatea inoxului Beko HIMW64225SX obtine doar 2 puncte avand in vedere faptul ca este relativ modest, cu o polisare care nu o avantajeaza, motiv pentru care se si amprenteaza foarte repede.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Pentru calitatea gratarelor, primeste 3 puncte, acestea fiind relativ bune si totodata stabile pe suprafata plitei. 3 puncte pentru design, producatorul turc nefiind niciodata in top in aceasta privinta si tot 4 puncte pentru fiabilitate. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Tot 4 puncte pentru produse complementare, Beko fiind unul din producatorii care pe gama de electrocasnice incorporabile are o sortimentatie variata, mai ales pe cuptoare. Modelele pe care le recomandam pentru a se potrivi cat mai bine cu aceasta plita sunt cuptorul incorporabil Beko OIM 25501X si hota telescopica Beko CTB6407X.


Astfel plita incorporabila din inox, cu gratare de fonta si arzator WOK Beko HIMW64225SX totalizeaza 19 dintr-un maxim de 30 de puncte. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Intra in partea dreapta a site-ului la categoria plite incorporabile si afla pretul acestui produs.