19 nov. 2014

IP Scoring: AEG X76263MD1

Una din cele mai elegante hote decorative tip cheminee, AEG X76263MD1 este cu siguranta un model care va da un plus de calitate imaginii bucatariei utilizatorului, mai ales daca acea bucatarie este deschisa, comunica cu living-ul si/sau locul de luat masa. Acest avantaj la un pret mediu, avand in vedere branding-ul si calitatea produselor AEG, motiv pentru care la raportul calitate pret primeste 4 dintr-un maxim de 5 puncte. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Tot 4 puncte pentru puterea de absortie, capacitatea de evacuare a acestui model fiind de 650m3/h, o capacitate buna spre foarte buna si maximum de 5 puncte pentru design, avand in vedere linia moderna, calitatea inoxului si iluminarea spot light.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

4 puncte pentru calitatea filtrelor, acestea avand o masca de protectie, astfel incat suprafata acestora sa nu se compromita si sa ramana perfect plana pe toata durata de utilizare a produsului, 5 puncte pentru zgomotul extrem de redus, fiind una din cele mai silentioase hote de pe piata, respectiv 67 db(A). 4 puncte si pentru produse complementare avand in vedere gama relativ diversificata de plite, cuptoare electrice si cuptoare cu microunde incorporabile a producatorului german.


Astfel AEG X76263MD1 acumuleaza 26 de puncte dintr-un maxim de 30. Pentru a verifica pretul acestui produs intrati in partea dreapta a blogului, in categoria hote incorporabile.Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale hotei incorporabilecititi articolul Criterii de alegere hota.