24 oct. 2014

IP Scoring: Electrolux EGG6343NOX

Electrolux EGG6343NOX reprezinta o alegere foarte buna din punct de vedere al raportului calitate pret, plita avand arzator WOK, gratare din fonta care sunt foarte stabile si toate acestea la un pret relativ mic, motiv pentru care obtine maximum de 5 puncte la acest capitol. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

In ceea ce priveste calitatea materialelor,  Electrolux EGG6343NOX primeste 4 puncte pentru calitatea inoxului si 4 puncte pentru calitatea gratarelor, un usor minus la cele din urma din pricina zonei gratarului unde se afla ochiul WOK, orice tigaie WOK sau tuci avand nevoie de un accesoriu pentru a putea fi folosita, accesoriu ce nu este inclus in pachetul plitei. Acesta este totusi relativ mic si se poate cumpara oricum ulterior din comert. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Doua puncte pentru design, avand in vedere ca este destul de grosier finisata, aducand mai degraba spre robustete decat spre ergonomie. Fiabilitate ridicata, avand in vedere renumele si pretul pe calitate pe care producatorul suedez il pune, deci 4 puncte dintr-un maxim de 5 si tot acelasi numar de puncte privind produsele complementare, Electrolux avand o gama diversificata de cuptoare si hote incorporabile, de asemenea puteti gasi si cuptor cu microunde incorporabil din aceeasi gama astfel incat electrocasnicele sa se potriveasca perfect.





Astfel  Electrolux EGG6343NOX totalizeaza 23 de puncte dintr-un maxim de 30, candidand in topul plitelor incorporabile pe gaz. Mai multe detalii despre  criteriile de alegere a plitei incorporabile  gasiti in articolul"Criterii alegere plita incorporabila".

3 comments:

Anonim spunea...

Nu-mi place ca are ochiul mare in partea din spate. e mult mai in regula sa ai ochiul mare in partea din fata, e mult mai comod

Dina spunea...

Am plita, e foarte buna...o recomand cu caldura

Electrolux FAN spunea...

Gratarele la aceasta plita Electrolux sunt foarte grele si prin urmare foarte stabile