17 oct. 2014

Hota telescopica neagra Whirlpool AKR749NB, evitarea inoxului in bucatarie

Tendinta din ce in ce mai mare de a elimina inoxul din bucatarie, tendinta influientata inclusiv de cresterea preferintei pentru bucataria open space a determinat  producatorii de electrocasnice sa vina cu solutii in acest sens. Astfel nu a fost uitata nici hota incorporabila telescopica, desi este foarte putin vizibila, avand in vedere tipologia de montaj. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.



 Astfel producatorul american de electrocasnice propune pentru utilizatorii care doresc un set de electrocasnice negru, la capitolul hota telescopica, modelul Whirlpool AKR 749NB, o hota cu putere relativ mare, 371 metri cubi si cu filtre de aluminiu, lavabile, care nu necesita inlocuire.


Exista acelasi model de hota si pentru solutii de electrocasnice pe culoarea alba, solutie destul de rar intalnita pentru o hota incorporabila telescopica. Modelul pe alb este Whirlpool AKR749WH, iar pentru conservatori, varianta pe inox Whirlpool AKR749IX.

Aceste hote incorporabile telescopice se pot adapta si pentru recircularea aerului, fara evacuare in exterior, insa ii trebuiesc atasate filtre de carbon-acestea sunt filtre de miros, care pot fi universale si trebuiesc decupate sau dedicate, care se monteaza pe motor, cele din urma gasindu-se destul de rar, in general in service-urile autorizate Whirlpool.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

3 comments:

Ionela S spunea...

Aceasta hota se poate monta daca nu doresc sa fac evacuare? Exista daca nu un alt model de hota care sa nu trebuiasca sa aiba evacuare si care sa fie tot telescopica?

Admin spunea...

Orice hota telescopica poate functiona si pe recirculare. Trebuie montat insa un filtru de miros, gasit in comert sub numele de filtru de carbon. Acesta poate fi universal iar utilizatorul trebuie sa monteze in functie de situatie sau exact pentru un model anume, acestea din urma putand fi achizitionate doar de la service-urile specializate. Cele din urma sunt mai recomandabile.

Sirina spunea...

Am avunt o hota telescopica de la Gorenje si s-au imbacsit cu grasime butoanele pentru ca erau puse in partea de jos a hotei, in planul filtrelor metalice.