20 sept. 2014

IP Scoring : Whirlpool AKP 288/NA

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKP 288/NA este o solutie pentru cei care isi doresc o bucatarie rustica. In ceea ce priveste raportul calitate pret, dat fiind faptul ca acest tip de cuptor este pe un segment de nisa, fiind relativ putini clienti comparativ cu restul modelelor de pe piata Whirlpool AKP 288/NA, primeste 3 puncte pentru acest criteriu. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste optiunile de utilizare, acest model are un timmer mecanic, care nu opreste cuptorul si 10 programe de utilizare, 10 functii, fara retete presetate si obtine 2 puncte. Pentru faptul ca nu are sistem de autocuratare si nici suporti telescopici, pentru autocuratare primeste doar 1 punct.Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret


Pentru design, avand in vedere ca aceasta caracteristica este practic punctul forte, Whirlpool AKP 288/NA primeste 5 puncte. Pentru fiabilitate primeste 3 puncte.

Va recomandam totodata articolul in care sunt prezentate seturile complete de electrocasnice rustice negre, Design rustic negru.


Pentru produse complementare cuptorul rustic incorporabil Whirlpool AKP 288/NA primeste un singur punct deoarece exista practic un singur model de plita si un singur model de hota cu care se potriveste acest cuptor, producatorul american producand un singur set pe aceasta culoare. Plita complementara este Whirlpool AKM 528 NA iar hota este Whirlpool AKR 551 NA. Avantajul acestui set este ca va reprezenta un punct de atractie intr-o bucatarie rustica, un punct forte in locuinta.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Cuptorul incorporabil rustic  Whirlpool AKP 288/NA acumuleaza cu total de 15 punctePentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Pe piata mai exista acelasi pachet rustic de la Whirlpool pe culoarea crem jasmine si este format din cuptor incorporabil Whirlpool AKP228JA,plita incorporabila Whirlpool Akm 528JA, hota incorporabila Whirlpool Akr 551JA.


2 comments:

Larissa V spunea...

Cat costa un astfel de pachet de electrocasnice incorporabile? Unde le pot gasi mai ieftine?

Admin spunea...

Costa in jur de 2500-2700 de lei. Depende daca le prinzi in promotie sau nu.