26 sept. 2014

IP Scoring : Gorenje BO8770AX

Probabil cel mai bun cuptor raport calitate pret, cuptorul incorporabil multifunctional de la Gorenje, reprezinta o optiune importanta pentru cei interesati de un produs cu foarte multe optiuni de utilizare, calitate ridicata, design modern pe touch control, toate acestea  la un pret mediu. Astfel pentru raportul calitate, fiabilitate si design  Gorenje BO8770AX primeste cate 5 puncte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste autocuratarea, aceasta este pe abur. Dintre toate sistemele de autocuratare acesta este cel mai putin eficient insa nu necesita niciun fel de consumabil, cum ar fi in cazul catalizei si se face pe tot interiorul cuptorului. Din aceste motive pentru eficienta autocuratarii cuptorul incorporabil multifunctional Gorenje primeste doar doua puncte.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Optiunile de utilizare sunt numeroase, cuptorul are si retete presetate si mai este dotat si cu o tava vas yena, rezistent la temperaturi extreme.In ceea ce privesc produsele complementare, gama de plita si hote de la producatorul sloven este destul de diversificata, motiv pentru care primeste 4 puncte la acest capitol.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Astfel cuptorul electric multifunctional Gorenje BO8770AX  totalizeaza 25 de punctePentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". 

12 comments:

Andrei P spunea...

Nu prea se gaseste acest model in magazine. Unde se poate vedea?

Admin spunea...

Il gasiti expus in magazinele mai mari din Domo si Media Galaxy. Pe net il gasiti la un pret mai mic decat in magazine.

Admin spunea...

Il gasiti expus in magazinele mai mari din Domo si Media Galaxy. Pe net il gasiti la un pret mai mic decat in magazine.

Ovidiu spunea...

Are si suporti telescopici care sa scoata tava?

Admin spunea...

Da. Asa cum scrie si in articol Gorenje BO8770 ARE SUPORTI TELESCOPICI

Petro spunea...

Spal la o masina de rufe de la Gorenje de aproape 10 ani. Arata ca noua, merge ca in prima zi si spala exceptional. Recomand tuturor aceasta marca desi nu prea este cunoscuta la noi in tara.

Mihai F spunea...

Eu cred ca firma Gorenje merita maximum de stele la toate electrocasnicele. Nu mi s-a defectat nimic din ce mi-am luat de la ei. Nu conteaza ca sunt firma mica, important e sa functioneze bine si sa nu se strice

Paula spunea...

Am un storcator de la Gorenje care stoarce foarte bine, mai ales morcovii....singurul dezavantaj la el este zgomotul. Este destul de deranjant.

Admin spunea...

Daca are intre 700 si 1000 de wati este normal sa fie mai zgomotos. Oricum nu depasesc 80db(A), ceea ce este acceptabil pentru un storcator.

Iryna spunea...

Autocuratarea aceasta nu necesita nici un fel de costuri dupa ce se cumpara produsul sau la fel ca la autocuratarea catalitica sunt costuri ascunse, dupa ce cumperi cuptorul incorporabil

Mirela F spunea...

Este etrordinar acest model de la Gorenje. Il am de doi ani si cel putin tava yena face toti banii, mancarea iese excelenta plus ca poti face toate retele posibile la el. Excelent pentur o bucatareasa adevarata.

Emilia Socaciu spunea...

pacat ca nu se mai fabirca acest model. L-am cumparat parintilor mei, care sunt foarte multumiti de el, iar acum nu se mai gaseste nicaieri.