19 sept. 2014

IP Scoring : Whirlpool AKZM6520IX

Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZM6520IX poate fi alegerea perfecta pentru utilizatorul care doreste performanta si confort, la un pret mediu. Sistemul de autocuratare pirolitica este cel mai eficient principiu de autocuratare de pe piata si va asigura confortul La finalul programului de autocuratare utilizatorul nu va trebui sa faca altceva decat sa adune cateva linii de cenusa de pe fundul cuptorului. Aceste caracterisitici il face sa primeasca 3 puncte in ceea ce priveste raportul calitate pret. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.  Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

In ceea ce priveste utilizarea, cuptorul are retete presetate, pe langa functiile de  baza. Practic, daca doriti sa preparati pui, selectati din meniu, apasati pe un singur buton si cuptorul va sti ce sa faca. Minusul este ca nu are atat de multe retete presetate precum Bosch sau Aeg, insa la aceste branduri pretul este dublu. Exista oricum varianta ca utilizatorul sa-si seteze singur timpul si temperatura si totul este ok. Primeste in acest sens 4 puncte pentru optiunile de utilizare. Pentru desing si produse complementare cuptorul Whirlpool AKZM6520IX, primeste cate 4 puncte.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.


Design-ul este unul modern si un alt plus este dat de posibilitatea de a avea mai multe optiuni de a alcatui un pachet cu plita si hota, Whirlpool avand o gama foarte diversificata pe aceste categorii. In ceea ce priveste fiabilitatea, Whirlpool nu este chiar cel mai fiabil brand, insa nici cel mai putin fiabil, de aceea va primi doar 3 puncte la fiabilitate.


Total 23 de puncte, un scor bun, dat de pretul raportat la calitate si usurinta in utilizare a produsului.
Pentru mai multe criterii in alegerea cuptorului incorporabil cititi articolul "Criterii alegere cuptor incorporabil". Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

3 comments:

Clara Popa spunea...

cate retete presetate are ace4st cuptor incorporabil de la Whirlpool?

Admin spunea...

26 DE RETETE DE BAZA ARE ACEST CUPTOR

Carmen S spunea...

Acest are si functie de cuptor cu abur? Imi puteti recomanda si un cuptor cu abur?