19 ian. 2012

Design Karim Rashid, un plus de stil in bucataria ta

Gama Karim Rashid este dedicata acelora dintre noi interesati de o bucatarie moderna si in acelasi timp stilata si care sa inglobeze noile tehnologii in materie.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Tehnologia MoodLite permite utilizatorului o gama mare in alegerea culorii din banda verticala, corespunzator cu indensitatea culorii ambientale din bucatarie se este recomandabil,mai ales in bucatariile care comunica cu living-ul. Aceste culori sunt denumite de producator: juicy Orange, limeGreen, skyBlue, deepPurple, hotPink si babyPink.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Linia Karim Rashid de la Gorenje se diferentiaza printr-o noua viziune a aparaturii electrocasnice, care devin elemente de design in bucataria secolului XXI, prin aboradarea unei linii simpliste, sustinute de accente verticale puternice, data de insertia tehnologiei MoodLite, care permite utilizatorului sa ajusteze culoarea in functie de mediul ambiental, intensitatea lumii si de ce nu starea sa de spirit.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Emotional si in acelasi timp performant. Hota decorativa Gorenje DQG65kr beneficiaza de o putere mare de evacuare 582 m3/h, sufienta pentru orice bucatarie fie ea si openspace, iluminare led, in timp ce cuptorul incorporabil Gorenje bo87 kr are toate functiile posibile, retete presetate pentru orice reteta preparabila intr-un cuptor casnic, in timp ce plita pe inductie Gorenje se diferentiaza clar prin desenul acesteia fata de orice avem in acest moment in piata din Europa.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

15 comments:

Mihai Raduta spunea...

Cam cat costa setul acesta?

Ovidiu Pog spunea...

www.price.ro aici puteti gasi cele mai mici preturi pentru cele 3 produse incorporabile de la Gorenje Karim Rashid

Marian spunea...

comentarii

George C spunea...

Am vazut setul aceste de plita, cuptor si hota incorporabila la Domo in Vitan si arata impresionant. Cred ca modul in care se poate schimba iluminatul benzii, face ca acest set sa se potriveasca in orice bucatarie.

Ioana M spunea...

Arata foarte bine acest set premium de electrocasnice incorporabile pus intr-o bucatarie alba moderna. am vazut aceste electrocasnice la un showroom gorenje din slovenia si arata foarte tare

Simion Barbu spunea...

arata foarte bine display-ul? culorile de afisaj ale cuptorului incorporabile gorenje si ale hoei incorporabile gorenje, care sunt la vedere pot fi schimbate?

Alina Bratu spunea...

Exista aceste modele de electrocasnice incorporabile si pe alte culori in afara de electrocasnice crem?

Iulia Mitrea spunea...

Toate produsele Gorenje sunt facute in Slovenia?

Irina S spunea...

arata foarte bine cuptorul incorporabil de la gorenje. este mai bun decat un cuptor incorporabil de la bosch? ma refer la calitatile tehnice, nu cele estetice?

Lavinia B spunea...

designerul asta face niste lucruri extraordinare...incredibil, daca i-l cauti pe google

Mirela Moisa spunea...

exista acest model de cuptor plita si hota de la gorenje si pe culoarea alba? imi puteti da tipul produselor?

Mirela Moisa spunea...

exista acest model de cuptor plita si hota de la gorenje si pe culoarea alba? imi puteti da tipul produselor?

Ilinca Radu spunea...

sunt cele mai frumoase electrocasnice incorporabile pe care le-am vazut pana acum...extraordinar design-ul...orice gospodina si-ar dori sa aiba o astfel de bucatarie

Ioana Flanoc spunea...

jos palaria pentru setul asta de incorporabile...pacat ca nu se gasesc prea des si la noi in magazine

Mihaela spunea...

Nu prea se mai gasesc in magazine. Sunt o gama mai veche am inteles.