4 mai 2011

Whirlpool AKR809 MR ,o hota Glamour

Tendinta marilor producatori de electrocasnice de a renunta la banalul inox in bucatarii se confirma o data cu aparitia noilor game de produse, care inglobeaza performantele tehnice actuale cu design-ul din ce in ce mai ergonomic si in acelasi timp simplu. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.



Prin urmare, hota din gama Glamour a celui mai mare producator de electrocasnice, Whirlpool, ofera utilizatorului o putere de evacuare suficienta pentru orice openspace si in acelasi timp o estetica sublima. Comenzile sunt bineinteles pe touchscreen, panoul de comanda este lcd iar imaginea generala a hotei se potriveste cu cea a cuptorului incorporabil Whirlpool AKZM693 MR.
Un alt avantaj al hotei capabila sa evacueze un volum de 595m3, este adancimea de 39,5 cm, fapt care asigura un plus de ergonomie in bucatarie, avand in vedere adancimea egala cu cea a modulelor suspendate de mobilier. Astfel bucataria dumneavoastra va corespunde noilor tendinte in materie, asigurandu-va in acelasi timp o utilizare mai facila a plitei.

13 comments:

Enache Marian spunea...

Pe site-uri apare o putere de evacuare de 630 metrii cubi. Care este puterea de evacuare exacta? Multumesc! marian

Marius Popa spunea...

Poate functiona si pe recirculare sau trebuie scoas tub in exterior

Maria Soca spunea...

Pana la urma este o hota telescopica?

Cristian Sticlescu spunea...

filtrul de grasime este din inox sau din aluminiu. Se poate spalat in masina de spalat vase?

Camelia Brunci spunea...

Aceasta hota se poate gasi pe culoare deschisa? Se poate amplasa ca si hota de colt? Multumesc. Camy

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice http://www.incorporabilepremium.blogspot.com despre hota akr 809 mr: 1-puterea exacta este cea precizata de mine, intrucat informatia este preluata din fisa tehnica, pentru verificare puteti intra si pe site-ul de prezentare al furnizorului www.catalogwhirlpool.ro sau pe cel international, unde apare aceeasi debit evaucat;2 hota poate functiona in ambele moduri-dar daca doriti recirculare, trebuie sa-i atasati si filtrul de carbon, pe care hota il are ca si accesoriu, ce poate fi achizitionat ulterior de la service;3 nu este o hota telescopica, este o hota decorativa;4 filtrul este din aluminiu si poate fi spalat in masina de spalat vase;5 hota se poate gasi si pe alb, dar nu poate inlocui o hota de colt, decat cu modificari semnificative ale mobilierului si montarea unui sistem de sustinere ce poate fi realizat doar la comanda.

Staicu Bogdan spunea...

Comenzile sunt tot tociscreean ca si la cuptoarele cu acelasi mod de programare? Eu am un model de la Teka care se programenaza asa si as dori sa iau o hota asemanatoare. Multumesc, Bogdan!

Alexandra Loghici spunea...

Hota este de fapt pe un negru spre gri??? Am vazut o prezentare pe youtube si nu arata drept un negru inchis?

Andreea Carp spunea...

Arata bine hota dar e cam scumpa la 4000 de ron. ceva asemanator ca putere si estetica, dar la un pret mai omenesc, ce recomandati?

Gina Popescu spunea...

Putem cumpara acest model si pe culoarea alba?

Ovidiu Pog spunea...

Nu exsita aces model pe culoarea alba; hota are o culoare de negru lucis

Alexandru Filipescu spunea...

se poate monta si pe perete de rigips? Cam ce greutate are?

Anonim spunea...

Buna, tubul de evacuare se vede? adica se face prin tavan?