31 mai 2011

Inovatii BOSCH Zeolith Drying System

Bosch s-a remarcat cu noua gama de electrocasnice prin consumul redus, in general A+++ al electrocasnicelor. Aceste performante tehnice sunt realizate cu ajutorul utilizarii unor mecanisme eco, iar folosirea pietrei de zeolit face parte din aceasta tendinta.

Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale masinii de spalat vase, va recomandam articolul Criterii alegere masina de spalat vase.

Ce inseamna Zeolith Drying System ?


O denumire cel putin pompoasa a celor de la Bosch, defineste de fapt asigurarea unei uscari eficiente cu un consum redus de energie.
Paralela se face cu Zeolitul care este un mineral natural si este folosit in interiorul sistemului de uscare.. Acest material, roca preia umiditatea si faciliteaza mentinerea celui mai redus consum in timpul spalarii si uscarii. Mineralul zeolit utilizat in timpul uscarii se regenereaza dupa fiecare ciclu de spalare, se mentine pe toata durata de viata a masinii de spalat vase si nu este necesara inlocuirea sa.
https://www.incorporabilepremium.blogspot.com/ cel mai citit forum de electrocasnice

11 comments:

Alexandru Stratulat spunea...

aceasta piatra se foloseste si la aparatele de dezumidificare. Am cumparat asa ceva din turcia cu 6 euro si este foarte eficient

Irina Manolescu spunea...

Cum se numeste modelul din imagine care are acest sistem de uscare?

Cristian Stoican spunea...

Care este diferenta intre o masina de 12 seturi de vase si una de 13 seturi de vase? Difera cumva dimensiunile incorporare?

Rares Costantin spunea...

Uscarea se realizeaza doar cu zeolit sau are si condensare aceasta masina? specialistu'

Danila Claudia spunea...

Pot cumpara o asemenea masina care sa nu fie incorporabila? in imagine apare o masina de spalat vase bosch total incorporabila..Merci, Claudia

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice: 1.zeolitul se foloseste intradevar si la aparatele de dezumidificare fiind o resursa ecologica, intalnita ca roca.

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari pe forum electrocasnice Incorporabile Premium : modelul din articol se numeste SMV69M60 ;diferenta intre o masina de spalat vase de 12 sau 13 seturi este data de modul optimizat de organizare a veselei si a tacamurilor in masina de spalat vase. practic in partea superioara mai exista un raft special pentru tacamuri, care inlocuieste vechiul cos pentru tacamuri;masina de spalat vase bosch are bineinteles si uscare prin condensare, care este insa optimizata de prizenta zeolitului.

Sorina Enache spunea...

Masinile de spalat vase care pot folosi pastile 3 in 1 sunt mai eficiente? Costurile in ceeea ce privescu consumabilele sunt mai mici sau este mai economic sa folosim detergent?

Cristina Dobrotici spunea...

Varianta pe 45 de centimetrii la acest model are 10 seturi de vase?

Diana Ionescu spunea...

mai exista in gama de masini de spalat vase de la bosch, masini cu programare mecanica? nu sunt mai sigure cele cu mai putina electronica, daca ne gandim ca este mereu in prezenta apei?

Iuliana Jijian spunea...

eu mi-am cumparat recent un bosch sgv43e93 si spala foarte bine. nu stiu daca se merita sa investesti 1000 de euro pentru o masina de spalat vase. eu am dat pe a mea mai putin de 500...pana la urma face cam acelasi lucru iar consumul nu poate fi atat de mare incat sa amortizeze diferenta de pret.