3 mai 2011

Display LCD cu imaginea retetei presetate

Am placerea de a continua prezentarea gamei Glamour de la Whirlpool cu un cuptor exceptional, in ceea ce priveste suportul oferit utilizatorului in ceea ce priveste prepararea retetei dorite. Asadar Whirlpool reuneste tehnologia al 6-lea simt cu o platforma tehnologica desavarsita in ceea ce inseamna suport in timp real oferit norocosului utilizator al cuptorului WHIRLPOOL AKZM693MR. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

Pe langa avantajele oferite de tehnologia al saselea simt, patentata de producatorul american, la care s-ar mai adauga si posibilitatea de autocuratare a cuptorului cu ajutorul programului pirolitic, Whirlpool vine si cu o deschidere la dreapta spre stanga a cuptorului, mult mai facila si cu un facelift remarcabil, un refuz desavarsit al inoxului si o incadrare exceptionala a modelului in gama Glamour.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Cititi mai multe despre gama Whirlpool pe forum electrocasnice Incorporabile Premium

11 comments:

Irina Popescu spunea...

Pe display apare poza retetei sau e un demo video despre cum se prepara reteta.

Daniel Buturas spunea...

Care este cel mai scurt program de piroliza la acest model?

Cristian Tames spunea...

Este cam scump acest model. Credeti ca anul viitor va fi mai ieftin,avand in vedere ca e proaspat acum pe piata? Cam cat estimati ca va fi anul viitor? Se poate cumpara mai ieftin de undeva?

Daniela Fressinni spunea...

E foarte bun cuptorul si nu am mai vazut asa ceva pana acum la nicio cunostiinta. Eu l-am cumparat de 1 luna si cand gatesc la el parca sunt in viitor. Daniela F

Ovidiu Pog spunea...

Raspunsuri la intrebari forum electrocasnice, articol "Display LCD cu imaginea retetei presetate"
: pe display apare poza alimentului preparat, cel mai scurt program de autocuratare pirolitica la acest model este de 40 de minute, iar anul viitor estimam o scadere a pretului cu 10-15% pentru acest model.

Rosu Iulian spunea...

Acest model se gaseste doar cu deschiderea de la stanga spre dreapta sau exista si model care se deschide invers?

Cristina Timofte spunea...

Aceasta autocuratare pirolitica consuma mult mai mult?

Marinescu Cristina spunea...

eu am cumparat saptamana trecuta cuptorul ca urmare a prezentarii dvs si sunt foarte multumita de el. Gateste exceptional iar gospodinele ar trebui sa mai afle ca se opreste mai devreme daca e setat pe al saselea simt si detecteaza precum ca mancarea este gata.

Capata Mihaela spunea...

Se poate vedea in interiorul cuptorului sau este mat? Am vazut diferite poze in ambele situatii si nu inteleg pana la urma cum se vede. Multumesc. Miki

Alecu Simina spunea...

Am cumparat saptamana trecuta acest cuptor si a trebuit sa inlocuiesc gratarul pentru ca era cam mic. In rest coace foarte bine.

Mihai Ghinea spunea...

are si program de decongelare? As putea renunta la cuptorul cu microunde daca cumpar acest cuptor?