1 nov. 2010

Masina de spalat cu uscator Masina de spalat cu uscator ARISTON AQM8D29 EU

Masina de spalat cu uscator ARISTON AQ9D29, este compromisul perfect pentru utilizatorii care isi doresc o masina de spalat si uscator, insa au la dispozitie un spatiu limitat.

Noua generatie de masini de spalat de Aqualtis, vin cu mai multe imbunatatiri atat in ceea ce priveste panoul de programare- mai multe programe presetate pentru tesaturi (ex:pilote, camasi si costume) cat si in ceea ce privesc componentele masinii de spalat care asigura odata cu noua gama un control mai bun al balansului si o rezistenta sporita a panoului de programare- problema existenta la modelele anterioare(ex Aq7xxd).

In ceea ce priveste capacitatea de incarcare, aceasta este de 8 kg, capacitate suficienta pentru spalarea pilotelor si paturilor groase,.Panoul de programare este LCD, cu control Touch screen.

Mai jos o scurta prezentare video :





Alte caracterisitici tehnice:

Numar de rotatii le centrifugare pe minut:1200 ,Reglare temperatura, Memorare programe personalizate, vizualizarea programului selectat, vizualizare timp pana la sfarsitul programului, vizualizarea fiecarei etape de spalare, tehnologie supersilent cu control al balansului, tehnologie care, capacitate de uscare rufe 6kg.

2 comments:

Cristi spunea...

Este cam scump sa dai pe un ariston, ma rog acum hotpoint 2500 de lei pentru o masina de spalat cu uscator. poti sa-ti iei bosch la banii astia

Anonim spunea...

SE DEFECTEAZA DESTUL DE REPEDE PENTRU CA ARE PLACA ELECTRONICA MONTATA DIRECT PE USA.