11 mar. 2018

Cea mai buna combina frigorifica No Frost la 1700 de lei | Daewoo RN-307RDQM

Cea mai buna combina frigorifica pana in 1800 de lei este din punctul nostru de vedere Daewoo RN-307RDQM. Vorbim de o combina frigorifica full no frost din gama producatorului coreean de electrocasnice, o combina frigorifica care nu face gheata la congelator si asigura un flux de aer radiar air multi flow la compartimentul frigider, flux de aer care asigura o pastrare foarte buna a alimentelor.

Daewoo RN-307RDQM  | Compresor cu electrovalva

Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM are un compresor cu electrovalva, ceea ce inseamna ca utilizatorul are posibilitatea de a seta temperatura atat la compartimentul frigider cat si la congelator, congelator care nu poate fi insa oprit, ci doar setat eventual pe o temperatura mai ridicata, atunci cand spre exemplu nu aveti alimente la congelator. In situatia opusa, combina frigorifica full no frost Daewoo RN-307RDQM are functia de congelare rapida, ceea ce inseamna ca poate asigura o temperatura ce coboara sub minus 21 de grade Celsius, temperatura care poate asigura o congelare uniforma a alimentelor, chiar si atunci cand acestea sunt puse toate odata, in congelator.

Daewoo RN-307RDQM | Volum net de 305 litri | Dispensor apa

Combina frigorifia Daewoo RN-307RDQM  are un volum mediu, daca ar fi sa comparam cu ceea ce se gaseste pe piata europeana in anul 2018, cu un volum net de 221 de litri la frigider si 84 de litri la congelator. Acest volum recomanda combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM  unei familii de 3-4 persoane, Un alt avantaj al combinei frigorifice Daewoo RN-307RDQM  este dat de existenta dispensorului de apa, dispensor de apa care asigura doi litri de apa rece, la temperatura setata in frigider, de obicei intre 2 si 5 grade Celsius, in functie de tipul de aliment pe care utilizatorul il are in compartimentul frigider.

Daewoo RN-307RDQM  | Performante frigorifice

Intotdeauna am apreciat la aparatele frigorifice ale producatorilor asiatici, performantele frigorifice. Incep prin a spune ca sistemul de racire dinamic, numit no frost a fost inventat si dezvoltat in Asia, tocmai de aceea exista o expertiza serioasa in domeniu si totodata preturile sunt foarte competitive in raport cu principalii producatori europeni de aparate frigorifice. Combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM  are cea mai buna clasa de climatizare, posibil a fi gasita la un aparat frigorific casnic, respectiv, SN-T, sub normal tropical. In ceea ce priveste clasa de eficienta energetica, combina frigorifica Daewoo RN-307RDQM  este clasificata in clasa A+, ceea ce inseamna un consum cu 10 la suta mai mic compartiv cu clasa A. Mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale combinei frigorifice, va recomand articolul Criterii alegere combina frigorifica.