3 mar. 2017

Cea mai buna plita Hansa in 2017 Hansa BHGI62138

Cea mai buna plita pe gaz pana in 500 de lei in 2017

Noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul polonez de incorporabile propune pietei europene de electrocasnice modelul Hansa BHGI62138, o plita ce se caracterizeaza printr-un foarte bun raport calitate pret, fiind in acest moment, din punctul meu de vedere cea mai buna plita incorporabila pe gaz pe care o putem gasi intr-un buget de 500 de lei. Vorbim de o plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica integrata pe buton, arzator WOK si gratare din fonta, principalele atuuri pe care le-ar putea avea o plita incorporabila cu latimea de 60 de cm. Aceasta plita va ridica foarte mult standardele in ceea ce priveste raportul calitate pret pentru producatorii concurenti, avand in vedere ca o plita incorporabila pe gaz cu gratare din fonta de la un alt producator are un pret incepand cu circa 30 la suta mai mare.

Hansa BHGI62138- Gratare fonta, geometrie buna a arzatoarelor

Fonta este relativ bine finisata, putin peste media ce o putem gasi in cazul celorlalte modele de plite incorporabile cu gratare din fonta, usor poroasa ce-i drept, ceea ce o face mai greu de curatat, insa diferentele de porozitate fata de o fonta de foarte buna calitate nu sunt foarte mari. Un lucru important mai ales daca intentionati sa folositi intesiv plita se refera la geometria foarte buna a arzatoarelor, o distanta optima a celor mai puternice doua arzatoare, care sunt pozitionate diagonal, o distanta ce permite gatirea simultana pe cele doua arzatoare folosind doua vase cu diagonale mari. Geometria gratarelor este si ea una buna, as putea spune cu o geometrie clasica, insa foarte practica. Butoanele sunt la o distanta suficienta raportat la arzatoare si sunt pozitionate intr-un plan inclinat fapt ce previne topirea sau deformarea acestora.

Hansa BHGI62138 - arzator WOK, aprindere integrata pe buton

Arzatorul WOK care este util atunci cand vrei sain calzesti sau sa fierbi ceva foarte repede, are o putere calorica echivalata undeva in jurul a 3kW, ceea ce inseamna ca poate incalzi cam de trei ori mai repede comparativ cu un arzator mediu, pe care l-am gasi in cazul unei plite fara arzator WOK. In ceea ce priveste pozitionarea, faptul ca este pus in planul apropiat este un atu din punctul meu de vedere. Aprinderea electrica pe buton inseamna ca sunt riscuri mai mici de defectare, comparativ cu o plita cu aprindere la doua maini, cu buton separat de scanteie, asa cum am intalni in cazul unui aragaz. Plita incorporabila Hansa BHGI62138 are bineinteles si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, fapt ce previne ca gazul sa ramana deschis fara flacara. Va recomand si articolul Cea mai buna plita incorporabila Hansa.

Hansa BHGI62138 - fiabilitate si produse complementare

De la an  la an, producatorul polonez de electrocasnice a evoluat la capitolul fiabilitate si in acelasi timp reuseste sa pastreze un foarte bun raport calitate pret, caracteristica valabila pentru mare parte din gama de electrocasnice incorporabile Hansa. In ceea ce privesc produsele complementare, Hansa are o gama foarte larga atat de cuptoare cat si de hote care se pot asocia modelului Hansa BHGI62138 pentru a alcatui un set complet de plita, cuptor si hota incorporabila. Pentru mai multe detalii privind calitatea produselor Hansa, va recomand articolul Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Inoxul este si el de calitate buna, putin lucios si relativ greu amprentabil, polisul fiind unul bun prin urmare. Design-ul este simplist, modern si ofera plitei Hansa BHGI62138 avantajul de a putea fi asociata in general cu orice cuptor incorporabil pe inox care sa urmareasca aceeasi linie de design.
In concluzie, consider in acest moment plita incorporabila pe gaz cu aprindere electrica integrata, arzator WOK si gratare din fonta, cea mai buna plita pe gaz pana in 500 de lei, Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomand articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz.