9 feb. 2017

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz TOP5 raport calitate pret

Am centralizat mai jos cele mai bune cinci cuptoare incorporabile pe gaz, de pe piata din tara noastra, la inceputul anului 2017. Desi gama de cuptoare incorporabile pe gaz nu a suferit modificari semnificative fata de anul 2016, avem acum avantajul evaluarii cuptoarelor pe gaz si din prisma criteriului fiabilitatii, avand un feedback mai cuprinzator in ceea ce priveste service-area. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabi, Va recomand articolul Criteii alegere cuptor incorporabil. Va recomand totodata si un top al celor mai bune cuptoare incorporabile electrice, in functie de pret, respectiv Cel mai bun cuptor incorporabil TOP5 in functie de pret.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz pana in 800 de lei Arctic AROIG21102


Acest cuptor este un model basic, pentru cei interesati de un cuptor pe gaz ieftin si bun. Producatorul roman de electrocasnice, ofera o garantie de 3 ani de zile. Vorbim de un cuptor fiabil, care are functiile de baza, aprindere electrica integrata si supapa de siguranta pentru gaz, ce opreste automat gazul in situatia in care flacara se stinge accidental Cu un volum de 66 de litri, cuptorul incorporabil pe gaz Arctic AROIG21102 se clasifica in categoria cuptoarelor de volum mediu. Mentionam si existenta grill-ului, un element ce poate fi util unora din utilizatori. Inoxul nu este tratat antiamprentare, asa ca va fi nevoie de mai mult efort pentru intretinere.

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz pana in 900 de lei Beko BIG22102X

Cuptorul incorporabil Beko BIG22102X are aceleasi caracterisici ca si modelul de la Arctic mai sus mentionat. La fel ca in cazul Arctic-ului timmerul este si el mecanic si nu opreste cuptorul la finalul programarii, ci doar semnalizeaza sonor sfarsitul acesteia. Fata de cuptorul incorporabil pe gaz Arctic, Beko BIG22102X vine in plus si cu rotisor, care este actionat electric. La fel ca la Arctic, inoxul nu este tratat antiamprentare, iar usa are tot doua straturi de geam. La fel ca la cuptorul Arctic, Beko are si el sistem de racire tangential, amplasat deasupra grillului, sistem ce previne incalzirea excesiva a elementelor de mobilier in care cuptorul este incastrat. Volumul este tot de 66 de litri, ca la Arctic.

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz pana in 1200 de lei Whirlpool AKP808X

Cuptorul incorporabil pe gaz Whirlpool AKP 808X, are si el aprindere electrica integrata, supapa de siguranta termocuplu pentru gaz si sistem tangential de ventilare pentru grill. Grill-ul este electric si va gati mai bine la rotisor decat modelele precedente. Totodata Whirlpool vine la acest model si cu un tratament antiamprentare a inoxului. Volumul este putin mai mic, de 59 de litri, acesta fiind un usor dezavantaj atunci cand utilizatorul vrea sa prepare ceva mai voluminos, cum ar fi un curcan de exemplu, insa din fericire in bucataria romaneasca, acesta se prepara mai rar, fara a fi transat, asa cum se intampla de exemplu la americani. Toate cele trei cuptoare prezentate, vin cu o tava adanca si cu un gratar. Suplimentar se mai pot cumpara din orice service autorizat. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz pana in 1300 de lei Hotpoint FHG BK/HA

Acest cuptor este unul din cele doua modele de cuptoare incorporabile pe gaz pe care producatorul italian de electrocasnice il are in gama sa, celalalt model avand aceleasi caracteristici tehnice, singura diferenta fiind data de culoare, modelul celalalt fiind cu finisaj inox. In cazul cuptorului Hotpoint FHG BK/HA, vorbim de un finisaj pe sticla si table emailata, o solutie pentru cei care doresc sa evite inoxul in bucatarie. Plusul cuptorului incorporabil pe gaz Hotpoint FHG BK/HA este dat de o perioada de garantie mai mare, producatorul oferind o garantie de pana la 5 ani, cu conditia inregistrarii pe site-ul furnizorului din tara noastra, Acest cuptor este ce-i drept mai robust decat cele anterioare. Volumul este de 59 de litri.

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz pana in 1500 de lei Gorenje BOG633E00XGK

Cuptorul incorporabil pe gaz Gorenje BOG633E00XGK este unul din putinele cuptoare pe gaz care au si timmer electronic. Acest timmer opreste automat cuptorul incorporabil pe gaz, fata de un modelele mai sus prezentate. Cuptorul incorporabil pe gaz Gorenje BOG633E00XGK are la fel ca in cazul cuptorului Beko glisiere fara telescop, ceea ce inseamna ca tava este manipulata mai usor. Finisajul este predominant pe sticla, ceea ce inseamna ca este foarte usor de curatat si intretinut. Cuptorul are grill si rotisor. Volumul cuptorului incorporabil Gorenje BOG633E00XGK este de 61 de litri. Toate cuptoarele prezentate au supapa de siguranta pentru gaz si aprindere electrica integrata.

Cel mai bun cuptor incorporabil pe gaz pana in 1700 de lei Electrolux EOG2102AOX

Cuptorul incorporabil pe gaz Electrolux EOG2102AOX este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile pe gaz de pe piata, daca nu chiar cel mai bun, alaturi de cuptorul Gorenje mai sus prezentat. Fata de cuptoarele incorporabile pe gaz mai sus prezentate, Electrolux EOG2102AOX are si convector. Acest convector este util atunci cand este foosit grill-ul, intrucat acest convector are proprietatea de uniformiza temperatura in interiorul cuptorului. Convectorul functioneaza doar pentru grill. Vorbim de un cuptor cu un volum de 69 de litri. Totodata cuptorul incorporabil pe gaz Electrolux EOG2100AOX are si autocuratare catalitica, ceea ce inseamna un plus de confort pentru utilizator. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.

1 comments:

Carmen Stirban spunea...

credeti ca se merita sa platesc mai mult cu 300 de lei pentru cuptorul pe gaz de la Electrolux, in comparatie cu cuptorul pe gaz ala mai nou de la Whirlpool? Multumesc, Carmen