9 ian. 2017

IP Scoring: Samsung NV70K1340BS/OL

Noua gama de electrocasnice Samsung, lansata la jumatatea anului 2016 ne propune modelul de cuptor incorporabil electric multifunctionalSamsung NV70K1340BS/OL. Acesta este un model entry spre middle level, care se adreseaza celor interesati de un cuptor incorporabil bun si accesibil din punct de vedere al pretului. Samsung NV70K1340BS/OL poate fi cumparat in jurul pretului de 1100-1200 de lei, in functie de perioada in care-l cumparati, daca il prindeti in promotie sau nu. Mai jos vom evalua perfomantele acestui cuptor, conform criteriilor de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii detaliate in articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Putem spune ca Samsung NV70K1340BS/OL are un raport calitate pret bun avand in vedere ca acest cuptor are timmer electronic, autocuratare catalitica pe peretele din spate. Mai multe informatii privind avantajele si dezavantajele sistemelor de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Samsung.


Cuptorul incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL are 7 functii, ceea ce permita utilizatorului sa prepare majoritatea alimentelor si retetelor ce pot fi gatite intr-un cuptor incorproabil electric multifunctional. Tavile, in numar de doua si gratarul sunt fixate cu ajutorul unui suport de glisiere, fara telescop. In ceea ce priveste autocuratarea, peretele catalitic este montat doar pentru peretele din spate, cel care protejeaza cele doua convectoare cu care este dotat Samsung NV70K1340BS/OL. In ceea ce priveste linia de dsign, Samsung NV70K1340BS/OL urmareste o linie moderna, finisata minimal. Butoanele nu sunt push in, iar timmerul electronic este practic intrucat opreste automat cuptorul la finalul programarii. Inoxul este tratat antiamprenta ceea ce inseamna ca este usor de intretinut. Usa are doua straturi de geam. Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Va recomadam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 cuptoare in functie de pret.


Ultimii 5 ani ne-au demonstrat faptul ca Samsung produce cuptoare incorporabile fiabile, de care utilizatorii sunt multumiti. In ceea ce privesc produsele complementare, Samsung NV70K1340BS/OL poate fi asociat unui numar relativ mare de plite incorporabile si a unui numar mai mic, ce-i drept de hote incorporabile. In concluzie, cuptorul incorporabil electric multifunctional Samsung NV70K1340BS/OL totalizeaza 21 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii detaliate in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

1 comments:

Claudia Fifor spunea...

Inoxul de la cuptorul incorporabil Samsung lasa amprente sau nu? Multumesc, Claudia