8 ian. 2017

IP Scoring: Gorenje WHT68AINB

Gama de electrocasnice incorporabile premium cu design retro Gorenje Infinity Collection se adreseaza celor interesati de utilarea unei bucatarii incorporabile high end, care sa urmareasca aceasta lini rustica. Hota incorporabila Gorenje WHT68AINB face parte din aceasta gama si completeaza acest set impreuna cu plita incorporabila pe gaz Gorenje GTW6INB si cuptorul incorporabil electric multifunctional Gorenje BO627INB. Vom evalua hota incorporabila Gorenje WHT68AINB conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile, criterii pe care le-am detaliat in articolul Cum aleg hota incorporabila. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Gorenje WHT68AINB - hota incorporabila rustica cu putere mare de evacuare

In ceea ce priveste puterea de absortie, cei 508 metri cubi pe ora clasifica hota incorporabila Gorenje WHT68AINB in categoria hotelor de putere mare, capabile sa faca fata cu succes atat bucatariilor mari cat si a celor open space, care contribuie cu living-ul, un lucru destul de rar mai ales in cazul hotelor incorporabile retro. Hota incorporabila Gorenje WHT68AINB poate fi cumparata in jurul pretului de 1800-2000 de lei, in functie de perioada din an in care o cumparati si daca o prindeti sau nu la promotie. Raportul calitate pret este unul bun, mai ales daca punem accent si pe calitatea estetica deosebita, care cu siguranta va pune si mai mult in valoare setul de electrocasnice incorporabile rustice, atat plita cat si cuptorul din gama Gorenje Infinity pe sticla neagra.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Gorenje WHT68AINB-filtre protejate si sistem de luminare spot light

Filtrele metalice sunt lavabile si sunt protejate de o masca menita inclusiv sa faca ca hota Gorenje WHT68AINB sa arate mai bine. Hota Gorenje WHT68AINB are evacuare pe 150 de mm, dar se poate adapta si pe evacuare de 120 mm cu ajutorul unei reductii ce se poate cumpara separat. Hota incorporabila Gorenje WHT68AINB poate functiona si fara burlan, insa este nevoie de un sistem de filtrare suplimentar, un filtru de carbon, care se cumpara separat din orice service autorizat Gorenje. Mai multe informatii privind diferentele dintre folosirea hotei cu evacuare sau pe recirculare puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje. Sistemul de luminare care are la baza becurile spot light au o lumina directionala, puternica si contribuie si ea la crearea unei ambiante placute in bucatarie, pe langa rolul ei functional. Inclusiv plita incorporabila va fi pusa in valoare, datorita sistemului de luminare a hotei Gorenje WHT68AINB.

Gorenje WHT68AINB - design impecabil, nivel redus de zgomot

Finisajul impecabil, alaturi de eleganta cu care sunt integrate butoanele retro in zona panoului de comanda, ne face sa consideram hota incorporabila Gorenje WHT68AINB drept cea mai eleganta hota retro de pe piata in acest moment care se asociaza perfect cu cuptorul incorporabil electric multifunctional Gorenje BO627INB si plita incorporabila pe gaz Gorenje GTW6INB. Cei 61 de dB(A) pe cea mai puternica treapta de evacuare clasifica hota Gorenje WHT68AINB in categoria hotelor silentioase, un alt atu pentru care blogul nostru recomanda aceasta hota. Sincer, cel mai mare minus al acestei hote este pretul, in rest pot spune ca acest model de hota este perfect pentru cei interesati de un pachet de electrocasnice incorporabile rustice.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota Gorenje.

Hota incorporabila Gorenje WHT68AINB se poate asocia perfect doar cu cuptorul si plita din gama Infinity amintite mai sus. Acest pachet este proiectat tocmai pentru a oferi o alternativa celor interesati de un pachet de electrocasnice incorporabile retro premium, un segment de nisa al pietei electrocasnicelor incorporabile in acest moment.


Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje.


In concluzie hota incorporabila retro Gorenje WHT68AINB totalizeaza 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de evaluare a hotei incorporabile stabilite de Incorporabile Premium si se recomanda, la pachet cu cuptorul si plita din gama Gorenje Infinity Collection celor interesati de utilarea unei bucatarii premium ce urmareste o linie retro de design.

1 comments:

Mihaela spunea...

Ce inaltime are masca pentru burlan?