8 ian. 2017

IP Scoring Gorenje GTW6INB

Una din cele mai elegante plite incorporabile pe gaz ce urmaresc un design rustic care sa fie realizata pe sticla este modelul producatorului sloven de electrocasnice premium Gorenje GTW6INB. Cu siguranta cel mai mare atu al acestei plite este dat de estetica ireprosabila si totodata de modul in care s-ar integra intr-o bucatarie rustica, impreuna cu cuptorul din aceeasi linie de design denumita Infinity Collection. Plita incorporabila Gorenje GTW6INB se poate fi cumparata la un pret ce se invarte in jurul a 1800 de lei, un pret poate usor piperat, dar care consider ca nu este exagerat, avand in vedere calitatea materialelor folosite dar si din punct de vedere al esteticii deosebite. Consider asadar ca Gorenje GTW6INB are un raport bun pret calitate pret si se adreseaza celor care-si doresc o bucatarie premium ce urmareste o linie de design retro. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Gorenje GTW6INB- gratare din fonta foarte bine fixate pe sticla

In general marele minus a unei plite pe gaz realizata pe finisaj de sticla este dat de faptul ca gratarele nu se fixeaza foarte bine si sunt instabile. Totodata mare parte din plitele pe sticla au si o geometrie modesta a gratarelor, astfel incat este nevoie de atentie suplimentara a utilizatorului pentru a nu avea neplaceri. Din fericire nu este si cazul plitei Gorenje GTW6INB, care are niste gratare din fonta in aliaj cu o geometrie foarte buna, care asigura o planeitate si o aderenta foarte buna a vaselor, iar prin sistemul de fixare a gratarelor si prin greutatea lor in sine, elimina orice fel de dezavantaj din acest punct de vedere.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Gorenje GTW6INB- design retro, aprindere electrica pe buton, supapa de siguranta gaz

Plita incorporabila pe gaz Gorenje GTW6INB are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, supapa ce elimina riscul ca plita sa elimine gaz in situatia accidentala in care se stinge flacara. In ceea ce priveste design-ul acesta este realizat cu foarte mult bun gust, butoanele pun foarte bine in valoarea aceasta linie retro pe care gama Infinity Collection mizeaza si este, din punctul meu de vedere cea mai eleganta plita incorporabila retro de pe piata in acest moment. Gorenje ne-a obisnuit cu faptul ca realizeaza produse incorporabile de foarte buna calitate, gama Infinity fiind inca o dovada in acest sens si totodata consideram ca, la fel ca si in cazul gamelor anterioare premium, electrocasnicele incorporabile ce alcatuiesc aceasta gama vor fi fi extrem de fiabile.

Gorenje GTW6INB- plita ce se poate asocia cu modele din linia Infinity Collection

Din pacate plita incorporabila Gorenje GTW6INB se poate asocia perfect doar cu cuptorul incorporabil Gorenje BO627INB si hota care completeaza colectia Infinity pe culoarea neagra. Aceste electrocasnice au fost proiectate tocmai pentru a se potrivi perfect impreuna. Nu vorbim asadar de niste electrocasnice de serie, ci de niste modele exclusiviste, recomandabile unor bucatarii premium. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila pe gaz.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila mixta pe gaz Gorenje.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje.

Gorenje GTW6INB - sticla rezistenta la uzura mecanica si care se intretine usor

In cazul plitei incorporabile Gorenje GTW6INB vorbim de o sticla care este foarte rezistenta la uzura mecanica si care se curata foarte usor, La fel ca in cazul cuptorului si a finisajului hotei din gama Infinity Collection, vorbim de un material realizat special pentru a usura munca de intretinere a utilizatorului si totodata pentru ca setul de electrocasnice incorporabile retro sa arate ireprosabil. Aceasta plita, sub hota Gorenje Infinity Collection va arata extraordinar intrucat sistemul de iluminare a acestei hote este spot light si va pune si mai mult in valoare calitatile estetice ale plitei.

In concluzie plita incorporabila pe gaz Gorenje GTW6INB este, pana in acest moment cea mai buna plita incorporabila retro si cea mai eleganta plita retro de pe piata, din punctul nostru de vedere si totodata justifica pretul putin peste media electrocasnicelor incorporabile rustice. Este o plita care se adreseaza celor interesati de utilarea unei bucatarii premium.



Plita incorporabila retro Gorenje GTW6INB totalizeaza 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte conform principalelor criterii de evaluare a plitei incorporabile pe gaz stabilite de blogul Incorporabile Premium si este o plita pe care, impreuna cu cuptorul si hota din gama Gorenje Infinity Collection, blogul nostru o recomanda cititorilor sai.