12 ian. 2017

IP Scoring: Beko BIR24800BMS

Noua gama de electrocasnice incorporabile ale producatorului turc de electrocasnice, propune un model de cuptor incorporabil cu care Beko poate intra in categoria producatorilor de electrocasnice ce poate targeta si zona premium a pietei. Astfel cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR24800BMS vine sa concureze cuptoarele incorporabile cu panou de comanda full touch control, cu retete presetate si cu un design modern.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

In ceea ce priveste criteriul raport calitate pret, consideram ca Beko BIR24800BMS sta foarte bine avand in vedere ca aceste caracteristici tehnice, specifice cuptoarelor incorporabile premium sunt propuse de catre producatorul turc la un pret in jurul a 1800-2000 de lei. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 in functie de pret.

Beko BIR24800BMS - volum mare, un numar mare de optiuni

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR24800BMS are un volum de 72 de litri, fapt ce clasifica acest cuptor in categoria celor de volume mari spre foarte mari. Totodata cuptorul incorporabil Beko BIR24800BMS are suporti telescopici pentru tavi, un plus la capitolul confort. Totdata usa are 3 straturi de geam ceea ce inseamna ca producatorul a pus accent pe evitarea accidentarii prin ardere, destul de des intalnita in cazul copiilor mici, care pun mana pe sticla usii cuptorului atunci cand cuptorul este in functiune. Beko BIR24800BMS are sistem usa rece, asa ca va scapa de aceasta grija, in situatia in care aveti copii mici in locuinta. Totodata tratamentul nanocoating este si el un plus pentru acest cuptor, un nou motiv pentru care spunem ca Beko BIR24800BMS poate concura modele de cuptoare incorporabile din segmentul premium.
Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil BEKO.

Beko BIR24800BMS- retete presetate, design modern, ergonomic

Avantajul retetelor presetate este unul foarte mare. Utilizatorul nu mai trebuie sa seteze temperatura si timpul in functie de preparat, sa consulte manualul de instructiuni de utilizare, functia pe care trebuie sa o aleaga. Totusi, cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR24800BMS permite, in situatia in care utilizatorul nu doreste sa foloseasca retetele presetate si setarea clasica. Design-ul modern, ergonimic este subliniat si de display-ul full touch control, care ofera un aer high tech, astfel incat prezenta cuptorului incorporabil Beko BIR24800BMS intr-o bucatarie premium, va aduce valoare adaugata imaginii de ansamblu a bucatariei.
Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz BEKO.

Beko BIR24800BMS - autocuratare catalitica o gama mare de produse complementare

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR24800BMS are sistem de autocuratare catalitica, un sistem de autocuratare care necesita costuri de mentenanta, mai ales daca intentionati sa folosit acest model mai mult de 3-4 ani sau puteti renunta la autocuratare, in momentul in care nu doriti sa inlocuiti peretii catalitici. Mai multe informatii privind sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile. In ceea ce privesc optiunile pentru plite si hote incorporabile pe care utilizatorul le are astfel incat sa alcatuiasca un set complet de electrocasnice, Beko are o gama foarte diversificata de astfel de electrocasnice cu care cuptorul incorporabil Beko BIR24800BMS se poate asocia.
Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna hota incorporabila BEKO.



In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional Beko BIR24800BMS totalizeaza 25 dintr-un punctaj  maxim de 30 de puncte, fiind unul din cele mai accesibile cuptoare ca pret, pentru cei interesati de un cuptor incorporabil modern cu retete presetate de pe piata. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

1 comments:

Mircea Batranu spunea...

Am cumparat cuptorul Beko BIR24800BMS dupa ce am citit prezentarea voastra. Este un cuptor foarte bun si va multumesc pentru recomandare in acest sens.