10 ian. 2017

IP Scoring Arctic ARBG64120SX

Plita incorporabila Arctic ARBG64120SX este una din cele mai vandute modele de plite incorporabile de pe piata si face parte din segmentul entry level. Aceasta plita se gaseste in general in jurul pretului de 300-350 de lei. Vom evalua mai jos plita incorporabila pe gaz Arctic ARBG64120SX conform principalelor criterii de alegere ale plitei incorporabile, criterii pe care le-am detaliat in articolul Cum aleg plita incorporabila. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Plita incorporabila pe gaz Arctic ARBG64120SX are aprindere electrica la doua maini, ceea ce inseamna o aprindere piezo, aprindere ce necesita la un moment dat inlocuire, in situatii normale de utilizare aceasta interventie fiind necesara cam o data la trei ani. Arctic ARBG64120SX are supapa de siguranta termocuplu pentru gaz, caracteristica ce a devenit obligatorie incepand cu anul trecut pentru orice plita si cuptor incorporabil pe gaz, ce se comercializeaza pe piata din tara noastra. Am evaluat intreaga gama de produse electrocasnice si incorporabile Arctic, tinand cont de parerea utilizatorilor si a feedback ului primit din service, intreaga gama de produse electrocasnice Arctic in articolul Pareri despre Arctic.

Desi are un pret accesibil, plita incorporabila Arctic ARBG64120SX nu are un raport calitate pret foarte bun, avand in vedere ca pentru 100 de lei in plus deja poti opta pentru o plita incorporabila cu aprindere pe buton, la o singura mana, plita ce nu necesita costuri de mentenanta si chiar gratare din fonta, daca prindeti o astfel de plita intr-o campanie promotionala. In ceea ce priveste calitatea inoxului aceasta este mediocra, iar gratarele din otel emailat sunt destul de subtiri si instabile, mai ales daca se pierd piciorusele de cauciuc.


In ceea ce priveste design-ul, nu observam in cazul plitei incorporabile pe gaz Arctic ARBG64120SX nicio atentie deosebita a producatorului, fiind ma degraba o proiectare industriala, minimala. In ceea ce privesc produsele complementare, in cazul cuptoarelor incorporabile, Arctic ofera alternativa atat pe alimentarea electrica cat si pe alimentare cu gaz, insa un numar mai mic de hote incorporabile. In concluzie, plita incorporabila pe gaz Arctic ARBG64120SX totalizeaza 15 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte fiind una din cele mai accesibile si mai vandute plite incorporabile de pe piata.

1 comments:

Cea mai buna plita pe gaz Arctic ARBG64120SX spunea...

Care este cea mai buna plita incorporabila pe gaz Arctic?