10 ian. 2017

Hansa BOEI64482

Hansa Boei64482 - Cuptor electric fara convectie

Unul din cele mai accesibile modele de cuptoare incorporabile de pe piata este in acest moment Hansa BOEI64482. In general la pachet cu plita incorporabila, acest model se doreste sa intre in competitie cu modelele entry level de la Arctic si Whirlpool. Ce este drept e ca acest model este preferabil, din punctul meu de vedere oricarui cuptor incorporabil Arctic sau Whirlpool fara convector, doar pentru ca arata mai bine decat acestea. Din pacate, si este un mare minus, lipsa convectorului inseamna o calitate mai scazuta a prepararii alimentelor, iar convectia lipseste si de la cuptorul Hansa BOEI64482.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil HANSA

Exista in general pe piata si in review-uri o confuzie cu privire la lipsa ventilatorului. Hansa BOEI64482 are ventilator, insa nu are convector. Sistemul de ventilatie - adica ventilatorul este amplasat intre peretii exteriori si cei interiori ai cuptorului si are rolul de a ventila spatiul astfel incat caldura sa nu fie transferata catre elementele de mobilier. Din pricina confuziei dintre ventilator si convector, apar si erori in prezentarea produsului. Deci cuptorul incorporabil Hansa BOEI64482 are sistem de ventilatie tangential, insa nu are convector,

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil - TOP 5 in functie de pret.

Convectorul are rolul de a uniformiza temperatura in interiorul cuptorului si acest lucru inseamna calitate a prepararii, alimentele fiind gatite la aceeasi temperatura la orice nivel din cuptor. Lipsa convectorului inseamna ca Hansa BOEI64482 nu este un cuptor multifunctional, el fiind clasificat in categoria cuptoarelor conventionale. Cele 4 functii permit utilizatorului posibilitatea de a gati un numar redus de preparate si gatirea fiind mediocra sau sub mediocra. In general retetele care se prepara la temperaturi mai mici de 120-140 de grade Celsius ies mai bine, cele la care este nevoie de o temperatura mai mare, mai putin satisfacator, insa din categoria cuptoarelor incorporabile conventionale, foarte ieftine, Hansa BOEI64482 este probabil cea mai buna alegere. Pentru informatii complete privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, criterii la care pe primul loc este prezenta convectorului, puteti citi in articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre electrocasnicele HANSA.

Alte avantaje pe care le-as mentiona in ceea ce priveste Hansa BOEI64482 sunt date de prezenta timmerului electronic, un plus fata de unul mecanic si de volumul destul de mare de 69 de litri. Timmerul electronic este important deoarece opreste automat cuptorul la finalul programului, fata de unul mecanic care de cele mai multe ori anunta doar sonor utilizatorul, fara sa opreasca cuptorul.