8 ian. 2017

Cuptor rustic Gorenje BO627INB

Nici nu stiu cum sa incep exact acest articol...probabil as spune ca avem de-a face cu cel mai bun cuptor incorporabil rustic de pe piata, mai ales daca as fi sa ma uit strict la calitatile estetice impecabile ale acestui model. Probabil o data cu acest model, lansat la jumatatea anului 2016, producatorul sloven de electrocasnice premium, va ridica foarte mult standardele, atat estetice cat si din punct de vedere al raportului calitate pret, Gorenje BO627INB reusind sa fie foarte bun in ambele aspecte. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Gorenje BO627INB- cuptor incorporabil retro, gama Infinity Collection

Aceasta gama se vrea a fi o linie premium a electrocasnicelor rustice sau retro. O atentie foarte mare asupra detaliilor, asupra calitatii materialelor folosite, dar si a modului in care Gorenje BO627INB a fost asamblat. Aceasta gama este din punctul meu de vedere cea mai reusita gama de electrocasnice incorporabile retro pe care o stiu si ceea ce este foarte imbucurator este ca pretul este in media segmentului de electrocasnice retro, segment care, fiind de nisa este putin mai sus pozitionat pe piata, fata de o gama standard.

Gorenje BO627INB - 11 programe, usa dubla compacta sistem usa rece

Cu cele 11 programe, utilizatorul poate prepara aproape orice fel de aliment si reteta posibil a fi gatite intr-un cuptor electric incorporabil multifunctional. Sistemul de usa dubla compacta este o inovatie a producatorului sloven de electrocasnice care se asigura astfel ca nu exista riscul unor arderi accidentale, atunci cand puneti mana, dumneavoastra, dar mai ales copii mici pe usa cuptorului atunci cand el este pus in functiune.

Gorenje BO627INB- suporti telescopici pentru tavi

Suportii telescopici reprezinta bineinteles un avantaj si este un criteriu in alegerea unui cuptor incorporabil preformant si in general din segmentul de electrocasnice incorporabile premium. Insa acest sistem este atat de rar incat aproape nu exista in cazul cuptoarelor incorporabile retro. Desi foarte practic, majoritatea producatorilor de electrocasnice prefera sa minimizeze costurile si nu-l pun si...mai rau in unele situatii nici nu se poate cumpara separat. Gorenje BO627INB are astfel de suporti pentru doua nivele, ceea ce este un lucru ce nu poate fi trecut cu vederea. In general un suport telescopic pe un nivel costa separat in jurul a 150-200 de lei. Sistemul de autocuratare urmareste un principiu catalitic, insa este pe baza de vapori de apa, ceea ce inseamna pe de o parte ca se asigura curatarea in intreaga cavitate a cuptorului si pe de alta parte ca nu necesita consumabile si costuri suplimentare de mentenanta. Oricum aici va recomand sa cititi cu atentie articolul Diferenta dintre piroliza si cataliza la cuptoarele incorporabile.


Gorenje BO627INB - blocaj mecanic al usii, finisaj din sticla usor de curatat

Acest sistem de blocare mecanica a usii inseamna ca un copil nu poate deschide usa, un lucru foarte important pentru a preveni accidentele. Finisajul din sticla inseamna pe de o parte ca Gorenje BO627INB este foarte usor de curatat si intretinut si pe de alta parte confera bucatarii un aer premium, elegant si in acelasi timp rustic, daca este sa ne uitam la finisajele butoanelor si a timmer-ului mecanic. Exista in gama producatorului sloven de electrocasnice si varianta pe culoarea cream a acestui model, respectiv GORENJE BO627INI.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje.

In concluzie consider ca Gorenje BO627INB este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile retro de pe piata si, impreuna cu plita si hota din gama Infinity Collection formeaza cel mai elegant set de electrocasnice incorporabile retro de pe piata. Pentru informatii detaliate privind modul de alegere a cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

1 comments:

Marcela Florica spunea...

Timmerul mecanic de la cuptorul incorporabil gorenje bo627in opreste automat cuptorul sau doar suna?