10 ian. 2017

Cea mai buna plita AEG pe 60 cm

Cea mai buna plita incorporabila pe gaz AEG de 60cm

Desi producatorul german de electrocasnice are o gama restransa de plite incorporabile pe gaz in comparatie cu ceilalti producatori, mare parte din modelele de plite AEG fiind electrice, acesta isi pastreaza caracteristica de producator premium si realizeaza prin AEG HG694340NB una din cele mai bune plite premium pe gaz cu finisaj pe sticla (vitroceramica) de pe piata. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

AEG HG694340NB -  gratare din fonta cu o geometrie foarte buna

Plita incorporabila AEG HG694340NB se remarca la  doua caracteristici pe care eu le consider minusuri in general la plitele incorporabile pe sticla cu alimentare pe gaz: 1. faptul ca gratarele sunt foarte putin aderente fata de suprafata plitei, nu sunt bine fixate iar geometria acestoara este una care nu se recomanda pentru cei care folosesc intentiv plita si 2. suprafata lucioasa care se poate zgaria repede. Nu este insa cazul plitei incorporabile AEG HG694340NB care are un sistem foarte bun de fixare a gratarelor, gratare cu o geometrie excelenta si care prin greutatea lor asigura o aderenta suplimentara. Suprafata din sticla termorezistenta este foarte usor de intretinut si se zgarie greu. Astfel, in cazul in care doriti sa eliminati pe cat se poate inoxul din contextul bucatariei dumneavoastra, plita incorporabila pe gaz AEG HG694340NB este o solutie optima, acest model recomandandu-se atat prin branding, dar si prin calitatea finisajelor bucatariilor moderne, premium.

AEG HG694340NB- design modern, fiabilitate ridicata

Recunoscut pentru caracterul premium, AEG - branding-ul de lux al concernului de firme Electrolux, pune foarte mult accent pe calitatea produselor sale, acestea fiind extrem de fiabile, motiv pentru care la criteriul fiabilitate, AEG HG694340NB primeste punctaj maxim. In gama producatorului german de electrocasnice AEG exista o multime de modele de cuptoare incorporabile electrice multifunctionale cu care AEG HG694340NB se poate asocia si un numar suficient de hote, astfel incat alaturi de aceasta plita sa puteti alcatui un set complet de electrocasnice incorporabile. 

AEG HG694340NB - cea mai buna plita pe gaz cu finisaj pe sticla 

Plita incorporabila AEG HG694340NB se recomanda asadar bucatariilor premium, fiind una din cele mai bune plite incorporabile pe gaz cu finisaj pe sticla de pe piata si totalizeaza conform principalelor criterii de alegere ale plitei incorporabile stabilite de Incorporabile Premium, 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, acest model fiind o plita pe care blogul nostru o recomanda cititorilor sai. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale plitei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere plita incorporabila.