9 ian. 2017

Cea mai buna hota telescopica - Gorenje BHP643S3BG

Gorenje BHP643S3BG este printre putinele modele de hote telescopice care au motor cu turbina. Asa cum spuneam si in Criteriile de alegere ale hotei incorporabile, motorul cu turbina reprezinta cea mai buna solutie pentru cei interesati de o hota care sa poata face cu succes inclusiv in situatiile in care aceste hote sunt amplasate in spatii generoase, cum ar fi bucatarii de mari dimensiuni si open space. Principiul de evacuare este total diferit fata de cazul unei hotei cu motoare standard, fie ea cu unul sau doua motoare. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila GORENJE.

Astfel consider Gorenje BHP643S3BG drept una din cele mai bune hote incorporabile de pe piata, iar partea foarte buna pentru utilizatori este ca aceasta hota a devenit din ce in ce mai accesibila, in situatia in care este la promotie pretul ei fiind in jurul a 1000 de lei, un pret poate mare daca e sa ne uitam la media pretului hotelor telescopice, insa Gorenje BHP643S3BG este printre putinele hote telescopice pe care le-as recomanda unor bucatarii ce comunica cu living-ul sau a unor open space-uri.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.

Gorenje BHP643S3BG- putere mare de absortie, motor cu turbina

Motorul cu turbina permite hotei Gorenje BHP643S3BG sa aiba pe langa optimizarea evacuarii datorita principiului de turbina si o putere mare, de aproape 520 de metri cubi. Aceasta hota are, pe langa o putere mare de absortie si un design foarte elegant, modern, cu comenzi full touch control, ceea ce o face integrabila in contextul unei bucatarii moderne, fie ea si high tech. Faptul ca este telescopica subliniaza tendinta spre ergonomie pe care ar trebui sa o aiba orice linie moderna de design.

Gorenje BHP643S3BG- nivel de zgomot redus, usor de incorporat


Cu siguranta daca este sa intrebam orice mobilist ce hota prefera, cu siguranta va spune o hota telescopica, deoarece este mai usor de integrat, nu prea te doare capul atunci cand vine vorba de mascarea burlanului, care poate trece foarte usor, fara a fi vizibil prin corpurile suspendate spre exterior. Evacuarea pentru hota incorporabila telescopica Gorenje BHP643S3BG se face pe burlan de 150 de mm, insa in cazuri exceptionale se poate realiza si pe 120 de mm cu ajutorul unei reductii ce poate fi cumparata separat si care nu costa foarte mult, undeva in jur de 5-10 lei. 


Hota incorporabila Gorenje BHP643S3BG poate functiona si pe recirculare insa este nevoie de atasarea unui filtru de miros, filtru de carbon ce se cumpara separat de la orice service autorizat Gorenje. Pentru informatii detaliate privind recircularea, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Gorenje BHP643S3BG-hota premium, fiabila, se poate asocia cu mai multe modele de incorporabile din gama GORENJE

Cu siguranta ca atunci cand vorbim de Gorenje BHP643S3BG ne referim la o hota incorporabila premium, hota care insa se poate asocia cu o multime de modele de cuptoare si plite din gama producatorului coreean de electrocasnice, avand in vedere ca majoritatea gamelor standard, aici exluzand liniile premium cu design specific, gen Ora Ito sau Simplicity, urmaresc o linie moderna de design si care se potrivesc prin urmare cu aceasta hota. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila mixta GORENJE.

Prin urmare consideram hota incorporabila Gorenje BHP643S3BG una din cea mai buna hota telescopica de pe piata, care are un raport calitate pret foarte bun , mai ales daca este sa punem in balanta puterea mare de absortie, putere necesara pentru o bucatarie de dimensiuni mari sau open space si in acelasi timp linia foarte moderna de design, cu luminare spot light, asa cum se face in cazul oricarei hote incorporabile premium.

1 comments:

Alexandru Iona spunea...

Care este cea mai buna hota incorporabila telescopica, daca nu ar trebui sa tinem cont de pret?