15 dec. 2016

IP Scoring Hotpoint Traditional FT 850.1 AN

Hotpoint Traditional FT 850.1 AN cuptor incorporabil rustic culoare negru antracit

Cuptorul incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AN poate fi o solutie optima pentru cei interesati de utilarea unei bucatarii rustice. Acest cuptor face parte din setul de electrocasnice rustice pe culoarea negru antracit pe care producatorul italian de electrocasnice o propune pietei europene si care este din punctul nostru de vedere o optiune buna din prisma raportului calitate pret, cu mentiunea ca hota, desi se potriveste cromatic cu plita si cuptorul, nu are elemente care sa puna in valoare linia rustica, insa overall, pachetul arata bine si blogul nostru in recomanda, avand in vedere pe de o parte branding-ul bun si experienta pe care producatorul de electrocasnice o are, gamele anterioare dovedindu-ne o atentia asupra calitatii, fapt ce s-a vazut si in ceea ce priveste fiabilitatea.

Hotpoint Traditional FT 850.1 AN cuptor cu 7 functii de gatire si volum de 56 de litri

Cele 7 functii de gatire ofera utilizatorului posibilitatea de a gati mare parte din alimentele si retetele posibil a fi preparate la un cuptor electric mulfitunctional. Cel mai important criteriu in alegerea unui cuptor incorporabil bun, respectiv existenta convectorului, convector care uniformizeaza temperatura in intreaga cavitate a cuptorului, exista, asa ca, in ceea ce priveste calitatea prepararii cuptorul incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AN va oferi satisfactii.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Volumul de 56 de litri clasifica Hotpoint Traditional FT 850.1 AN in categoria cuptoarelor de volume mici spre medii, in general in cazul cuptoarelor incorporabile cu design rustic/retro, volumul nefiind o prioritate atunci cand aceste electrocasnice sunt proiectate. Insa este un volum suficient zic eu, avand in vedere ca vorbim de un 3-4 cm mai putin in adancime, latime sau inaltime, aici referindu-ma strict la volumul interior, dimensiunile de incorporare fiind cele standard pentru un cuptor incorporabil cu latimea de 60 de cm. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomand articolul Cum aleg cuptorul incorporabil.

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Hotpoint Traditional FT 850.1 AN - un cuptor cu email special si un design retro

Hotpoint Traditional FT 850.1 AN este printre putinele modele de cuptoare incorporabile a caror design retro este cu adevarat ireprosabil, acest model fiind foarte elegant desenat si existenta lui in contextul bucatariei, va pune cu siguranta in valoare linia rustica pe care ar trebui sa o ofere si mobilierul. Desi am vazut mai multe situatii in care o bucatarie cu linii moderne primesc electrocasnice retro, recomandarea noastra este sa optati  ca atat pentru mobilieul cat si pentru electrocasnice sa urmareasca aceeasi linie de design.

In ceea ce priveste curatarea, Hotpoint Traditional FT 850.1 AN nu are niciun program de autocuratare, insa producatorul se lauda cu un email usor de curatat si intretinut, numit Email Crystal Clean, insa avand in vedere ca tavile vin incastrate in peretii laterali, la fel ca in cazul unui cuptor al unui aragaz clasic.

Hotpoint Traditional FT 850.1 AN fiabilitate si uneori 5 ani garantie

In ceea ce priveste fiabilitatea, Hotpoint Ariston a stat intotdeauna bine atunci cand vorbim de cuptoarele electrice. Probabil acesta a fost si unul din principalelel motive pentru care producatorul italian de electrocasnice ofera, in anumite campanii o garantie ce poate fi extinsa pana la 5 ani garantie, fara costuri suplimentare, cu conditia inregistrarii talonului de 5 ani garantie pe site-ul oficial Hotpoint Romania. In ceea ce privesc produsele complementare, de cele mai multe ori, pentru cuptoarele retro exista una sau maxim doua variante de plite incorporabile care sa se potriveasca cu un astfel de cuptor si cel mai probabil una maxim doua modele de hote.


In concluzie, cuptorul electric multifunctional cu design retro Hotpoint Traditional FT 850.1 AN totalizeaza 18 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, fiind una din cele mai bune optiuni de cuptoare incorporabile retro de pe piata. In general cuptoarele retro nu pun accent pentru tehnologie ci mai degraba pe estetica, motiv pentru care majoritatea cuptoarelor retro nu pot acumula un punctaj maxim conform principalelor criterii de alegere ale cuptorului incorporabil.

5 comments:

Iulia Vantu spunea...

Aveti o poza cu interiorul cuptorului Hotpoint? Cum arata tavile alea care sunt incastrate in peretele lateral?

Dragos spunea...

La acest cuptor se pot pune pereti catalitici?

Maria Alexandra spunea...

Ce-mi recomandati intre pachetul de electrocasnice retro de la Electrolux si pachetul acesta de la Hotpoint/\?

Ionut Calin spunea...

Care este consumul aceestui cuptor rustic? Cuptoarele rustice consuma mai mult decat cele modernE?

Cum se monteaza cuptorul incorporabil retro Hotpoint spunea...

Acest cuptor se poate monta si intr-un corp vertical de mobilier?