15 dec. 2016

IP Scoring Hotpoint PC640TAN

Hotpoint PC640TAN plita incorporabila retro pe culoarea negru antracit

Hotpoint PC640TAN este una din putinele plite incorporabile cu design retro pe culoarea necru antracit. Desi sunt mai multe plite pe culoarea negru, acestea sunt lucioase si prin urmare sansele ca amprentele sa fie mai vizibile sunt mai mari. Asadar producatorul italian de electrocasnice rezolva acest inconvenient prin alegerea unei nuante de negru care, in timp sa reprezinte un avantaj pentru utilizator, in ceea ce priveste intretinerea. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Hotpoint PC640TAN plita incorporabila retro cu aprindere electrica si siguranta pentru gaz

Hotpoint PC640TAN beneficiaza ca majoritatea plitelor incorporabile de aprindere electrica. Este important ca aceasta aprindere sa fie la "o singura mana", adica pe buton, nu separat, asa cum avem de obicei la un aragaz clasic. Aprinderea"la doua maini" inseamna ca vorbim de o aprindere piezo electrica, ce in timp isi pierde din intensitate si ulterior trebuie inlocuita, fapt ce inseamna costuri suplimentare de mentenanta. Hotpoint PC640TAN are asadar cel mai bun tip de aprindere electrica si prin urmare nu va necesita in mod normal, in conditii normale de utilizare o interventie a service-ului la acest subansamblu. Supapa de siguranta termocuplu pentru gaz este si ea importanta, intrucat elimina riscul de a ramane cu gazele deschise.

Hotpoint PC640TAN o plita incorporabila pe gaz retro, cu un raport calitate pret bun

Putem spune ca plita incorporabila Hotpoint PC640TAN are un raport bun calitate pret. Aceasta plita se poate cumpara in jurul pretului de 800-900 de lei, in functie de magazinul de unde decideti sa o cumparati. Asa cum v-am obisnuit, incercam sa evaluam obiectiv electrocasnicele, astfel incat sa luati aminte atat de avantaje cat si dezavantaje. As puncta asadar ca avantaje majore ale acestei plite, o foarte buna geometrie a arzatoarelor si a gratarelor, iar ca dezavantaj, faptul ca aceste gratare sunt realizate din otel emailat, un material care se comporta mai slab in timp decat niste gratare din fonta. Overall insa consideram Hotpoint PC640TAN o alegere ok, mai ales in contextul in care aceasta plita este asociata cuptorului rustic Hotpoint FT850.1 AN. Aceasta plita se poate asocia si cu o hota retro de la hotpoint pe care o vom evalua in unul din articolele urmatoare.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.


In ceea ce priveste fiabilitatea, Hotpoint PC640TAN este o plita fiabila, ca argument de autoritate stand atat perioada de aproape doi ani de cand este pe piata cat si expertiza pe care Hotpoint in ceea ce privesc plitele incorporabile si incorporabilele in general. Hotpoint PC640TAN se poate asocia pentru o potrivire perfecta din punct de vedere estetic doar cu cuptorul Hotpoint FT850.1 AN si cu o hota pe care o vom prezenta in articolele urmatoare. Conform principalelor criterii de alegere ale plitei incorporabile, criterii pe care le-am precizat detaliat in articolul Criterii alegere plita pe gaz, plita incorporabila Hotpoint PC640TAN totalizeaza 22 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte.

3 comments:

Recomandare plita rustica spunea...

Se poate o alternativa pe culoare alba, tot rustica si daca se poate tot hotpoint?

Material plita neagra Hotpoint spunea...

Din ce material este realizata plita?

Admin spunea...

@ Material plita - plita hotpoint pc640tan este realizata din tabla emailata, vopsita electrostatic.