15 dec. 2016

Hota rustica Hotpoint HHPN 6.4F AN

Hotpoint HHPN 6.4F AN este una din putinele modele de hote incorporabile decorativ piramidale cu design retro. Din aceste putine modele cu design retro si mai putine sunt pe culoarea negru antracit, o culoare din ce in ce mai interesanta pentru multi designeri, interesati de un contrast intre elementele ce alcatuiesc bucataria. Hotpoint HHPN 6.4F AN are o putere de absortie de 425 de metri cubi, ceea ce inseamna ca acest model se recomanda unei bucatarii de dimensiuni medii spre mari.

Evitam totusi sa recomandam aceasta hota unor bucatarii ce comunica cu living-ul, pentru aceasta situatie, recomandarile nostre fiind ca hotele sa depaseasca o putere de absortie de peste 500 de metri patrati.  Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Hotpoint.


Hotpoint HHPN 6.4F AN are o evacuare ce se realizeaza printr-un burlan cu diametrul de 120 de mm. Burlanul nu vine impreuna cu hota, acesta fiind considerat un accesoriu ce se cumpara separat. In situatia in care utilizatorul nu poate opta pentru evacuare, se poate opta si pentru recirculare hota Hotpoint HHPN 6.4F AN avand posibilitatea a fi adaptata in acest sens, cu mentiunea ca mai trebuie adaugat si un filtru de miros, filtru de carbon. Pentru mai multe informatii privind folosirea hotei pe recirculare, precum si avantajele si dezavantajele dintre evacuarea pe burlan si recirculare, va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Pentru mai multe optiuni privind pachetele de electrocasnice incorporabile cu design rustic puteti accesa sectiunea blogului Pachete Incorporabile Retro negre.

Filtrele sunt metalice, de aluminiu si sunt lavabile si prin urmare nu necesita consumabile. In conditiile in care sunt intretinute corespunzator, acestea nu trebuiesc inlocuite, durata lor estimata de viata fiind apropiata cu cea a hotei. Luminarea se face cu doua becuri spotlight. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila. Aceasta hota poate fi asociata cu succes cuptorului incorporabil retro Hotpoint FT 850.1 AN si plita incorporabila Hotpoint PC640TAN. Acestea sunt practic produsele ce completeaza setul de electrocasnice incorporabile retro propuse de producatorul italian, pentru cei interesati de un pachet retro pe culoarea negru antracit.

1 comments:

Anghel spunea...

Cate motoare are aceasta hota?