5 dec. 2016

Cea mai puternica hota HOTPOINT

Cea mai puternica hota Hotpoint pe 60 cm de pe piata este modelul Hotpoint HHBS 6.7F LT X. Aceasta se recomanda bucatariilor de mari dimensiuni, inclusiv celor open space si are, pe langa o putere mare de absortie, respectiv 735 de metri cubi pe ora, un desigon modern, cheminee, o linie de design ce se poate asocia fara nicio problema unei bucatarii premium. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. O alta caracteristica pentru care recomand acest model este data de un foarte bun raport calitate pret, aceasta hota avand un pret in jurul a 1300 de lei, in functie de magazinul de unde intentionati sa o cumparati. Sistemul de filtrare are la baza niste filtre metalice, lavabile, nu foarte pretentioase, insa per total Hotpoint HHBS 6.7F LT X este un model de hota care nu poate fi de neglijat, daca punem in balanta caracteristicile si pretul.


Pe langa acestea, Hotpoint este un producator de hote incorporabile cu foarte mare experienta, care de-a lungul ultimilor 10 ani a produs unele din cele mai vandute hote incorporabile de pe piata. Hotpoint HHBS 6.7F LT X are evacuarea pe 150 de mm, dar se poate adapta cu ajutorul unei reductii si la 120 de mm, mai multe informatii in acest sens puteti gasi in articolul Cum se monteaza hota incorporabila.

In situatia in care nu doriti sau nu puteti sa optati pentru evacuare, Hotpoint HHBS 6.7F LT X poate fi adaptata si pentru recirculare, insa veti mai avea nevoie de un filtru de carbon activ, filtru ce se poate cumpara separat de la orice service autorizat Electrolux. Mai multe informatii in cazul in care sunteti interesati de o astfel de optiune, puteti gasi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Hotpoint HHBS 6.7F LT X se recomanda asadar bucatariilor de mari dimensiuni, ce urmaresc o linie de design moderna, iar utilizatorul poate fi fericit, intrucat acest model are un foarte bun raport calitate pret, fiind unul din modelele pe care le recomand cu incredere, celor interesati de o hota incorporabile, decorativa cu design cheminee, care sa fie in acelasi timp puternica si care sa aiba si un foarte bun raport calitate pret. Panoul de comanda este full touch control, inca o caracteristica ce orienteaza Hotpoint HHBS 6.7F LT X  catre o linie moderna, high tech. In ceea ce privesc produsele complementare, Hotpoint are o gama foarte mare de plite si cuptoare incorporabile ce se pot asocia cu succes hotei incorporabile Hotpoint HHBS 6.7F LT X


In concluzie, hota incorporabila decorativa cu design cheminee Hotpoint HHBS 6.7F LT X totalizeaza 26 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte, conform principalelor criterii de alegere ale hotei incorporabile, criterii prezentate in detaliu in articolul Cum aleg hota incorporabila.

2 comments:

Alex Dumitrescu spunea...

Care este dimensiunea maxima a unui burlan de evacuare care se poate monta la o hota decorativa, fara sa o afecteze sau sa ii ia din perfomante?

Grama spunea...

Care este cea mai puternica capacitate de evacuare pentru o hota?