17 nov. 2016

IP Scoring: Hansa BOEI68162

Cuptorul incorporabil electric multifunctional Hansa BOEI68162 este unul dintre cele mai accesibile cuptoare incorporabile de pe piata. In general in jurul pretului de 600 de lei, acest cuptor este printre putinele de pe piata, care in acest buget are si convector. Convectorul este cel mai important subansamblu care influenteaza direct calitatea prepararii, acest convector, aflat in partea din spate a cuptorului uniformizand temperatura in interiorul cuptorului. Acest lucru inseamna ca alimentele vor fi gatite uniform. As spune ca Hansa BOEI68162 este cel mai bun cuptor incorporabil pana in 600 de lei, la concurenta poate cu un model din gama Arctic.

Oricum vorbim de un raport foarte bun calitate pret, avand in vedere ca la majoritatea producatorilor concurenti, primul cuptor electric multifunctional, adica care are acest convector, incepe de la 800-900 de lei. Asadar Hansa BOEI68162 este o alegere buna, daca  bugetul pentru cuptor nu poate depasi 600 de lei.In ceea ce privesc optiunile de utilizare, cele 6 functii ale cuptorului permit preparea majoritatii retetelor si alimentelor ce pot fi preparate intr-un cuptor incorporabil electric multifunctional. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam totodata articolul Cel mai bun cuptor electric incorporabil Hansa.

In ceea ce priveste curatarea, Hansa BOEI68162 nu are niciun program de autocuratare, iar tavile incastrate in peretii laterali, inseamna mai multa munca de curatare si intretinere, asemanatoare curatarii cuptorului unui aragaz clasic. Design-ul este unul minimal, fara foarte multe detalii si urmareste o linie usor moderna. Inoxul este de calitate iar timmerul mecanic va atentiona sonor finalizarea programarii, fara a opri insa cuptorul.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

In ceea ce priveste fiabilitatea, Hansa BOEI68162 este un cuptor incorporabil in care puteti avea incredere. Este de mult timp pe piata, iar utilizatorii nu au fost nemultumiti in acest sens. Gama de produse ce se pot asocia cuptorului incorporabil electric multifunctional Hansa BOEI68162 este una diversificata, producatorul polonez avand o gama generoasa de plite si hote incorporabile, toate cu un foarte bun raport calitate pret. 


In concluzie cuptorul Hansa BOEI68162 este unul din cele mai bune cuptoare incorporabile pana intr-un buget de 600 de lei, principalul atu fiind dat de prezenta convectorului, care-l face multifunctional, dar si posibilitatea de a realiza un set complet de electrocasnice incorporabile care sa aiba un foarte bun raport calitate pret. Va recomandam pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului incorporabil, articolul Cum aleg cuptorul electric.

2 comments:

Andrei despre Ariston si Hansa spunea...

Eu am un cuptor incorporabil Ariston, tot cu timmer mecanic, care opreste cuptorul....nu la toate cuptoarele incorporabile lipsa timmerului digital inseamna ca nu se opreste cuptorul

Volum cuptor Hansa spunea...

Care este volumul acestui cuptor?