7 nov. 2016

Cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje

Noua gama de cuptoare incorporabile propuse de producatorul sloven de electrocasnice Gorenje reprezinta setarea unor noi standarde privind calitatea prepararii alimentelor si totodata cu varful din gama, Gorenje BOP799S51X se poate concura cu cel mai bun cuptor incorporabil Bosch si cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool, modele pe care le-am evaluat in articolele anterioare.   Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pretul variaza in jurul a 1200 de euro, in functie de magazin pozitionanad astfel si prin aceasta caracteristica cuptorul electric multifunctional incorporabil Gorenje BOP799S51X in segmentul premium.Un cuptor incorporabil perfect, complet din punct de vedere al functiilor, a numarului foarte mare de retete presetate, Gorenje BOP799S51X fiind capabil sa-si seteze singur temperatura si timpul in functie de tipul de aliment preparat.  Utilizatorul trebuie sa intre doar intr-un meniu foarte usor de folosit, intuitiv si generos ca dimensiune controlat prin touch. Practic pe acest meniu se poate seta reteta, cantitatea estimata iar Gorenje BOP799S51X isi va calcula singur resursele necesare.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.



Un cuptor ce se poate integra perfect in contextul unei bucatarii cu design modern, premium si care beneficiaza de un raport bun calitate pret. Acesta se poate asocia cu una din plitele incorporabile Gorenje pe care le-am prezentat anterior si totodata mentionam ca producatorul are in gama sa o linie foarte moderna si eleganta de hote decorative oblice, ce ar putea pune si mai mult in evidenta design-ul modern al bucatariei. Recomandari cu modele de hote oblice Gorenje puteti gasi in sectiunea blogului Hote incorporabile Gorenje. Revenind la exteriorul cuptorului incorporabil Gorenje BOP799S51X mentionam ca sticla termorezistenta care predomina este foarte usor de intretinut si este tratata antiamprentare la fel ca ramele si accesoriile din inox care completeaza exteriorul cuptorului. 

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

In ceea ce priveste interiorul cel mai importanta caracteristica este reprezentata de sistemul de autocuratare pirolitica, cel mai eficient sistem de autocuratare care exista in acest moment pe piata si printre putinele ce nu necesita costuri suplimentare post vanzare in ceea ce inseamna mentenanta.  Cu ce ajuta acest sistem de autocuratare utilizatorul? Pe langa faptul ca Gorenje BOP799S51X anunta utilizatorul momentul in care trebuie curatat cuptorul, la sfarsitul programului de autocuratare nu va ramane decat cateva linii de cenusa pe fundul cuptorului, intreaga mizerie si grasime fiind practic carbonizata. 




Un plus de confort pe care-l ofera Gorenje BOP799S51X. Pe langa sistemul de autocuratare pirolitic, Gorenje BOP799S51X mai ofera utilizatorului si un sistem de culisare pe suporti telescopici a tavilor, in numar de 3. Pe langa aceste tavi Gorenje BOP799S51X are si un vas yena, vas care are geometria unei tavi medii si care poate fi utilizat la orice temperatura in interiorul cuptorului. 

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

O alta caracterisitica ce poate fi foarte importanta daca aveti copii mici prin locuinta, dar si preventiv pentru a evita accidentele este data de usa cuptorului care poate fi blocata si care are patru straturi de geam, fiind considerata usa ultra rece, usa ce previne accidentele prin ardere atunci cand spre exemplu un copil pune mana pe usa in timpul functionarii cuptorului la o temperatura ridicata. Cu cat exista mai multe straturi de geam, cu atat temperatura este mai mica, in general majoritatea cuptoarelor avand doua straturi de geam. De la trei straturi in sus cuptorul poate fi considerat ca are sistem usa rece sau ultra rece.




In concluzie cuptorul incorporabil electric multifunctional, Gorenje BOP799S51X este cel mai bun cuptor incorporabil Gorenje in acest moment si este un model pe care Incorporabile Premium il recomanda cu incredere pentru cei interesati de utilzarea unei bucatarii premium, high tech ce urmareste o linie de design moderna. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale cuptorului electric incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

9 comments:

Anonim spunea...

Touch-ul care controleaza cuptorul incorporabil functioneaza si daca am mana umeda? De obicei se mai intampla in bucatarie:)

Corina Bran spunea...

Acest cuptor se poate monta intr-un corp vertical de bucatarie? Nu as dori sa-l pun sub plita. Va multumesc. Corina

Admin spunea...

@Anonim- Touch-ul functioneaza chiar daca sunteti umed pe maini.

Chef Mihai spunea...

Daca nu doresc sa folosesc retete presetate, pot sa stabilesc eu temperatura si timpul de gatit?

Adrian Flanco spunea...

Acest cuptor incorporabil de la Gorenje, chiar are trei suporti telescopci, sau poza este doar comerciala>?

Adela spunea...

Am cumparat acest cuptor si merita toti banii. Sa spuneti celor care citesc sa se poate selecta aproape orice fel de reteta, se pune gramajul si restul iese perfect. V-as recomanda sa adaugati in comentariul cuptorului si proba de carne care este foarte utila.

Adrean Videanu spunea...

De unde pot cumpara la un pret accesibil niste suporti telescopici pentru tavi?

Emilia Nastasoiu spunea...

Am cumparat cuptorul dupa ce am citit acest site. Este unul foarte bun. AM avut inainte bosch si pot sa spun ca gorenje coace mai bine

Iustina spunea...

si eu am cuptor gorenje de vreo cinci ani, nu am dat chiar atat de mult pe el, dar pot sa spun ca-si merita toti banii.