22 nov. 2016

Cea mai buna plita incorporabila Hansa

Cea mai buna plita incorporabila Hansa este din punctul de vedere al blogului nostru modelul Hansa BHGI83111035. Vorbim de o plita incorporabila pe gaz cu o latime de 79 de centimetri, latime ce permite o geometrie foarte practica, geometrie ce avantajeaza pe de o parte utilizatorii ce gatesc intensiv si pe de alta parte asigura o evacuare rapida a mirosului si a grasimii, avand in vedere ca arzatorul cu puterea calorica cel mai mare, arzatorul WOK, este amplasat central, fiind pe axul hotei. Principalele criterii in functie de care blogul nostru evalueaza o plita incorporabila pot fi gasite in articolul Criterii alegere plita incorporabila.
Pe langa aceasta caracteristica plita incorporabila Hansa BHGI83111035 are si un foarte bun raport calitate pret, fiind cea mai accesibila plita incorporabila pe gaz, cu gratare din fonta mai mare de 70 de centimetri de pe piata. As spune unul, daca nu cel mai bun raport calitate pret, pentru cei interesati de o plita recomandabila unui gatit intensiv. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Design-ul urmareste foarte usor o linie moderna si plita incorporabila Hansa BHGI83111035 poate fi foarte usor asociata unuia din numeroasele modele de cuptoare incorporabile cu design modern si de asemenea producatorul polonez de electrocasnice are si o gama foarte diversficata de hote incorporabile decorative pe inox, care se poate folosi pentru a completa pachetul de electrocasnice incorporabile. La fel ca in cazul tuturor plitelor incorporabile Hansa, Hansa BHGI83111035 are aprindere electrica la o mana, pe buton si supapa de siguranta termocuplu pentru gaz. 

Va recomandam totodata si articolul Cel mai bun cuptor electric incorporabil Hansa.

Pentru cei interesati, aceasta plita poate fi adaptata si buteliei, cu conditia sa se schimbe duzele de GN cu duze GPL. Gratarele sunt realizate dintr-o fonta in aliaj de calitate buna, si totodata sunt si foarte stabile. Ele sunt impartite in trei elemente pentru a permite utilizatorului o curatare si intretinere facila. Arzatorul WOK are o putere calorica echivalenta de 3kW, fiind foarte util atat la prepararea la tigaie WOK, dar si atunci cand utilizatorul este interesat de o gatire sau incalzire rapida. In concluzie consideram plita incorporabila Hansa BHGI83111035 drept cea mai buna plita Hansa, in acest moment, daca este sa comparam cu celelalte modele disponibile pe piata din tara noastra, Are o geometrie perfecta atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, inoxul este bine polisat, usor de intretinut si totodata are un foarte bun raport calitate pret.

3 comments:

ALexandru Muntran spunea...

Credeti ca se justifica sa dau 1700 de lei pe aceeasi plita de la Bosch?

Recomandare plita pe gaz spunea...

Se poate sa ne recomandati si cea mai buna plita incorporabila pe gaz, care sa fie cu email pe 70 de cm?

Andreea Paul spunea...

Am cumparat plita Hansa BHGI83111035. Pot spune ca sunt foarte multumita de ea, chiar poti face mancare fara nicio problema pe ea, pentru ca este lata si practica. Pretul este aproape la jumatate comparativ cu o plita bosch pe care ma gandeam sa o cumpar inainte sa descopar Hansa BHGI83111035.