12 nov. 2016

Cea mai buna hota Whirlpool

Cea mai buna hota incorporabila Whirlpool este, conform principalelor criterii de evaluare a blogului nostru, criterii pe care le puteti accesa in postarea Cum aleg hota incorporabila, modelul Whirlpool AKR 891 IX. Un foarte bun raport calitate pret, un design ce urmareste linia moderna cheminee si o putere de absortie ce permite amplasarea hotei Whirlpool  AKR 891 IX intr-o bucatarie de mari dimensiuni sau chiar open space.  Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.


Cei 593 de metri cubi pe ora, putere de absortie, hota Whirlpool AKR 891 IX face parte din categoria hotelor de putere mare, hote ce au un motor cu turbina capabil sa evacueze aburul si mirosul dintr-o bucatarie de dimensiuni mari. Acest model are latimea de 90 cm, latime ce faciliteaza evacuarea, datorita unei suprafete mai mari care absoarbe mirosul. Daca totusi nu aveti posibilitatea de a instala o hota cu latimea de 90 cm, exista si varianta pe 60cm, cu aceeasi putere de 593 metri cubi pe ora, respectiv modelul Whirlpool AKR 861 IX. Evacuarea in cazul hotei Whirlpool AKR 891 IX se face cu ajutorul unui burlan de 150 mm, burlan, burlan ce se poate adapta si la 120 mm, cu ajutorul unei reductii, daca pentru utilizator nu este practica evacuarea pe 150 mm. In cazul in care utilizatorul nu doreste sa foloseasca burlan de evacuare, hota Whirlpool AKR 891 IX permite si optiunea de recircularea aerului, insa mai trebuie folosit un filtru suplimentar de carbon. Acest filtru se gaseste in orice service autorizat Whirlpool. Pentru informatii detaliate privind plusurile si minusurile atunci cand vorbim de evacuare sau recirculare va recomadam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Va recomandam si articolul Cel mai bun cuptor incorporabil electric multifunctional Whirlpool.

Inoxul folosit in cazul hotei Whirlpool AKR 891 IX este unul de foarte buna calitate, foarte bine polisat si prin urmare mai greu amprentabil. Oricum utilizatorul atinge cel mai des zona panoului de comanda, zona care este realizata din panou touchscreen si el foarte usor de intretinut si utilizat, meniul fiind foarte intuitiv. Oricum functia al 6-lea simt are ca principala caracteristica faptul ca isi poate ajusta puterea de evacuare in functie de volumul de abur si de gradul de miros pe care alimentele aflate in curs de preparare-l elimina. Filtrele de grasime sunt metalice, deci prin urmare lavabile si nu necesita costuri suplimentare post vanzare, daca utilizatorul le intretine conform instructiunilor de utilizare. Oricum in cazul hotei Whirlpool AKR 891 IX vorbim si de o masca de protectie a filtrelor de grasime, masca ce contribuie si ea la o durata de viata estimata mai mare a acestora. Nivelul de zgomot este de 61dB(A), nivel de zgomot ce clasifica hota Whirlpool AKR 891 IX in categoria hotelor silentioase. 

Luminarea se face cu ajutorul unor becuri spotlight, becuri ce vor pune in evidenta atat hota cat si plita, deoarece vorbim de o luminare directionala, fata de niste becuri clasice de halogen care produc o lumina "imprastiata". Cu o linie de design foarte moderna si ergonomica, hota incorporabila Whirlpool AKR 891 IX se poate integra perfect in contextul unei bucatarii moderne. In concluzie hota incorporabila cu design modern cheminee Whirlpool AKR 891 IX este una din cele mai bune alegeri raport calitate pret pentru cei interesati de o hota puternica cu latimea de 90 cm si totodata este din punctul nostru de vedere cea mai buna hota raport calitate pret din gama producatorului american de electrocasnice incorporabile..

8 comments:

Laurentiu Altex spunea...

De ce mai are panou de comanda aceasta hota, daca cei de la Whirlpool se lauda ca hota isi seteaza singura puterea de extractie?

Admin spunea...

@ Laurentiu - optiunea al saselea simt este doar o caracteristica pe care Whirlpool o pune la dispozitia utilizatorului. Ar fi mai putin practic daca un utilizator nu ar avea posibilitatea sa-si seteze si el, atunci cand doreste puterea de evacuare. Mai vorbim si de lumina, etc.

Instalator Bucuresti Sector 6 spunea...

Cam ce greutate are aceasta hota? se poate monta si pe perete de rigips?

Comparatie Whirlpool AEG spunea...

Credeti ca este mai buna aceasta hota sau hota de 90 de centimetri AEG?

Admin spunea...

V-as recomanda hota de la AEG

Cristian spunea...

Exista acest model de hota si pe latimea de 60 de cm?

Andrei Soare spunea...

Am de sase ani hota incorporabila Whirlpool akr 666ix si merge impecabil

Whirlpool spunea...

@Andrei Soare, hota incorporabila Whirlpool AKR666IX care are latimea de 60 de centimetri este varianta de hota de la Whirlpool, care este echivalenta in gama a hotei pe 90 de cm.