15 nov. 2016

Cea mai buna hota incorporabila Beko

Cea mai buna hota Beko este din punctul de vedere al blogului Incorporabile Premium Beko HCB61734BX. Aceasta se remarca printr-un raport bun calitate pret si se recomanda utilizatorilor care au nevoie de o hota puternica cu latime de 60 cm, in general pentru bucatarii de dimensiuni mari sau open space. Design-ul este unul modern, cheminee fapt ce poate integra hota Beko HCB61734BX in orice bucatarie ce urmareste un design modern. Va recomandam articolul in care am evaluat principalele categorii de produs din gama Beko, in articolul Pareri despre Beko. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.


Pretul corect al acestei hote este in jurul a 1300-1400 de lei, in functie de magazine, cu mentiunea ca in general in  magazinele online preturile sunt mai mici. Insa pentru a cumpara informat puteti verifica intotdeauna pretul, avand in vedere ca acum majoritatea lanturilor de magazine electrocasnice cum ar fi Altex, Media Galaxy si Flanco au si ele la randul lor magazine online cu toate produsele din magazine. Revenind la hota incorporabila Beko HCB61734BX mentionam ca aceasta are, ca toate hotele decorativ cu design cheminee, un motor cu turbina, acest subansamblu fiind caracteristic tuturor hotelor performante, avand in vedere principiul de evacuare, care este mult mai performant fata de o hota standard, fie ea cu unul sau doua motoare.


In ceea ce priveste puterea de evacuare Beko HCB61734BX este capabila sa absoarba 680 de metri cubi pe ora. Sistemul de filtrare are la baza filtrele metalice, lavabile de grasime, ceea ce inseamna ca nu necesita inlocuire si costuri suplimentare post vanzare. Acum, aceasta hota se gaseste pe piata cu doua variante de filtre metalice, asa cum se poate vedea in imagini, ambele facand acelasi lucru si avand acelasi rol. Sistemul de luminare se realizeaza cu ajutorul a doua becuri spot light, un lucru ce va pune in valoare hota in contextul general al bucatarie. La luminarea spotlight vorbim de o lumina directionala, in comparatie cu lumina oferita de un bec clasic de halogen, asa cum intalnim de obicei in cazul hotelor standard. Inoxul este de foarte buna calitate, este bine polisat si relativ greu amprentabil, ceea ce-l face mai usor de intretinut. Oricum, ca durata de viata, acest material este cel mai recomandabil si totodata este si un foarte bun material antiseptic, un lucru important intr-o bucatarie.

Controlul hotei se realizeaza cu ajutorul unui panou electronic de comanda, care este foarte estetic integrat in partea frontala a hotei, totul pentru a urmari o linie cat mai ergonomica, o caracteristica a design-ului modern despre care am amintit si inainte. Aceasta hota are evacuarea pe burlan de 150  mm, care poate fi insa adaptat si la 120 mm, cu ajutorul unei reductii, Mai multe informatii in acest puteti gasi in articolul in care am prezentat detaliat criteriile complete de alegere ale hotei incorporabile Criterii alegere hota incorporabila, In conditii extreme in care utilizatorul nu poate folosi burlan de evacuare, hota incorporabila Beko HCB61734BX poate fi adaptata si pentru recirculare, fiind necesar insa un filtru suplimentar de miros, filtru de carbon, care se poate cumpara separat din orice service autorizat Beko si care este consumabil. Pentru informatii detaliate privind avantajele si dezavantajele trecerii hotei de la evacuare la recirculare va recomandam articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Beko.

In concluzie hota incorporabila decorativa cu design cheminee Beko HCB61734BX se recomanda celor care-si doresc o hota puternica cu latime de 60 cm, care sa aiba un design modern si care sa fie totodata si un raport bun calitate pret.

2 comments:

Florin Filosteanu spunea...

Care este inaltimea maxima a turnului din inox care se ridica deasupra hotei?

Adelina spunea...

Nu prea se gaseste aceasta hota in magazine. Imi puteti spune de ce?