8 nov. 2016

Cea mai buna hota Electrolux

Cea mai buna hota incorporabila din gama producatorului suedez, din punctul blogului Incorporabile Premium este Electrolux EFV60657OK. Aceasta hota reprezinta un mixt perfect intre design-ul exceptional, raportul bun calitate pret si putere de absortie. Electrolux EFV60657OK are o putere de absortie de 550 de metri cubi, o putere suficienta pentru o bucatarie medie spre mare si chiar open space. In ceea ce priveste linia moderna de design, Electrolux EFV60657OK se poate integra perfect in contextul unei bucatarii moderne high tech, iar raportul calitate pret este si el unul foarte bun, pretul hotei Electrolux EFV60657OK fiind undeva in jurul a 1200 de lei. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.
O hota care pe langa faptul ca arata foarte bine beneficiaza de o calitate foarte buna a materialelor din care aceasta este realizata. Sticla securizata care realizeaza finisajul exterior este foarte usor de curatat si intretinut si totodata greu amprentabila. Filtrele sunt protejate de masca hotei si sunt metalice, prin urmare lavabile si nu necesita consumabile. Filtrele de grasime sunt realizate astfel incat sa poata fi curatate in masina de spalat vase. In articolul Pareri despre Electrolux, am sintetizat principalele caracteristici ale produselor Electrolux, raportul calitate pret, fiabilitate, pozitionare pe piata din punct de vedere al pretului, precum si recomandari, pareri si comentarii cu privire la principalele game de produse ale producatorului suedez de electrocasnice.


Evacuarea se realizeaza cu ajutorul unui burlan de 150 de mm, care se cumpara separat si costa in jur de 15 lei 1,5m. In cazul in care bucataria sau mobilierul nu permite sau este mai facil un burlan de 120 mm, evacuarea se poate adapta pe acest diametru, insa este necesara o reductie de la 150 la 120 mm, reductie care costa in jur de 5 lei. Daca nu doriti sa optati pentru evacuare, Electrolux EFV60657OK poate fi adaptata si pentru recirculare cu mentiunea ca trebuie atasat si un filtru de miros, filtru care este realizat din carbon si care este consumabil. Mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Hota fara evacuare sau hota cu recirculare...avantaje si dezavantaje.

Va recomandam totodata articolul Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Electrolux.

In concluzie, hota decorativa, oblica Electrolux EFV60657OK este o solutie perfecta pentru o bucatarie moderna, high tech, la un pret accesibil si care sa ofere un plus de eleganta imaginii generale a bucatariei. Aceasta hota poate fi asociata unui din numeroasele modele de plite si cuptoare incorporabile moderne din gama producatorului suedez de electrocasnice. Marea parte a electrocasnicelor incorporabile Electrolux este asamblata in fabrica din Italia, informatie pe care o consider necesara pentru cei care sunt interesati de tara de provenienta a produselor, desi consider brandul, standardele si stas-urile sunt mult mai importante, iar Electrolux este un producator renumit pentru calitatea produselor sale. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere ale hotei incorporabile, va recomandam articolul Criterii alegere hota incorporabila.

11 comments:

Alina spunea...

Exista o hota asemanatoare si pe inox tot de la Electrolux?

Admin spunea...

Exista o hota cu sticla si inox prezentata in sectiunea hote incorporabile decorative Electrolux din blogul nostru.

Iulian Instalator autorizat spunea...

Care este puterea nominala a motoarelor?

Admin spunea...

Hotele decorative oblie au intotodeauna un singur motor cu turbina. In cazul acestei hote de la electrolux, vorbim de un motor cu putere nominala de 180W

Georgian Iorga spunea...

Imi puteti recomanda o plita si un cuptor incorporabil de la Electrolux, care sa se potriveasca cu aceasta hota?

CUm iese burlanul de evacuare la Electrolux spunea...

Pe unde iese burlanul de evacuare, ca nu se vede in poza? Iese pe sus, in spate sau in laterale?

Silvia Ungureanu spunea...

Cam ce greutate are aceasta hota?

Electrolux hota fara burlan spunea...

Se poate folosi aceasta hota si fara burlan?

Unknown spunea...

de unde putem cumpara masca de deasupta acestei hote ,
am inteles ca are evacuare in partea de sus si este necesara o masca de protectie pt. burlan care nu este inclusa in pachetul hotei!

Admin spunea...

Aceasta hota nu are masca pentru burlan. Buna practica recomanda mascarea burlanului, ori cu ajutorul mobilierului, ori cu o masca de rigips. Orice masca pentru burlan pentru alt model de hota decorativa, in general cheminee sau piramidala se poate cumpara de la orice service autorizat Electrolux

Admin spunea...

Da, se poate folosi si fara burlan, pe recirculare.