5 oct. 2016

IP Scoring: Whirlpool AKZM 8660 IX

Gama Absolute Gallery de la Whirlpool seteaza noi standarde privind raportul foarte bun calitate pret. Practic producatorul american de electrocasnice propune un cuptor incorporabil electric multifunctional, complet, cu sistem de autocuratare pirolitic  si suporti telescopici pentru tavi in jurul pretului de 1700-1900 de lei. Gama Absolute Gallery va acapara mare parte din segmentul middle a pietei de cuptoare incorporabile din Europa. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.
Preturi foarte bune si caracteristici tehnice aproape complete, cam aceasta pare sa fie ingredientele propuse de Whirlpool pentru gama Absolute Gallery.Am sintetizat cele mai bune cuptoare incorporabile electrice multifunctionale din gama producatorului american de electrocasnice, din punct de vedere pretul, in functie de principalele criterii de alegere ale cuptorului incorporabile stabilite de blogul Incorporabile Premium, respectiv, Cel mai bun cuptor incorporabil Whirlpool - TOP 10 in functie de pret.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

Desi recunosc ca nu am fost un mare fan Whirlpool, aceasta gama ma face sa recunosc ca Whirlpool isi va castiga foarte multi utilizatori. Whirlpool AKZM 8660 IX are 16 functii, care sunt suficiente pentru a prepara aproape orice fel de aliment ce poate fi gatit la un cuptor electric multifunctional. Totodata volumul de 73 de litri, clasifica Whirlpool AKZM 8660 IX in categoria celor mai mari cuptoare incorporabile de pe piata. Pentru informatii complete privind diferentele dintre sistemele de autocuratare, va recomandam articolul Diferenta dintre autocuratarea catalitica si piroliza.


Suportii telescopici pe doua nivele sunt si ei foarte utili si fac ca Whirlpool AKZM 8660 IX sa fie mai usor de utilizat. Sistemul de racire este si el foarte ingenios amplasat, in partea superioara a cuptorului si nu intre panoul electronic de control si usa, asa cum se intampla la modelele mai vechi de cuptoare incorporabile electrice multifunctionale. Daca doriti si un cuptor cu microunde incorporabil, care sa se poata asocia cu succes cuptorului incorporabil va recomandam articolul Cuptor microunde incorporabil WHIRLPOOL AMK730IX.


Display-ul cu control central este foarte intuitiv,, partial touch control, mai ales pentru a selecta foarte usor retetele. Inoxul este tratat antiamprentare, iar sticla termorezistenta este si ea foarte usor de intretinut. Design-ul este unul modern care face ca Whirlpool AKZM 8660 IX sa fie usor integrabil in contextul unei bucatarii moderne, chiar si high tech. Toate acestea la un pret mediu, accesibil, Whirlpool AKZM 8660 IX fiind in acest moment unul din cele mai bune cuptoare, daca nu cel mai bun, din punct de vedere al raportului calitate pret, pentru un cuptor incorporabil electric multifunctional cu piroliza. Whirlpool are in gama sa un numar foarte mare de plite incorporabile, fie ele pe inox sau pe sticla neagra, care se pot asocia cu succes cuptorului Whirlpool AKZM 8660 IX si un numar decent de hote incorporabile.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.

In concluzie Whirlpool AKZM 8660 IX este un cuptor pe care Incorporabile Premium il recomanda pentru cei interesati de un model cu autocuratare pirolitica, cel mai eficient sistem de autocuratare si care este la un pret foarte competitiv. Pentru informatii detaliate privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, va recomandam articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

13 comments:

Maner usa cuptor incorporabil Whirlpool spunea...

Manerul este incorporat in usa? Adica este la fata usii sau iese in exterior?

Marcel spunea...

care este cel mai scurt program de gatit la acest cuptor incorporabil?

Admin-cel mai scurt program de gatire spunea...

Cel mai scurt program de gatit este de 40 de minute, insa puteti sa va setati dumneavoastra separt timpul si temperatura la care doriti sa gatiti

Flaviana spunea...

Este foarte bun se gateste usor la el...mai putin faza cu setatul automat al timpului...mai bine setezi tu. Per total gateste bine, e o achizitie buna

Admin spunea...

@Maner usa cuptor incorporabil Whirlpool - manerul iese din planul usii cu cca 5 cm.

Mircea spunea...

Cam care este consumul unui cuptor electric? Cinstit...asa?

Unknown spunea...

Are cineva manual de utilozare in limba romana?

Unknown spunea...

Pe ce criteriu i-ați acordat doar 3 stele când vine vorba de fiabilitate? Și cele basic au 4 sau 5 stele... Credeți că se strică ușor?

Admin spunea...

In ultimii trei ani modelele cu foarte multa electronica de la Whirlpool au avut vizite in service putin peste media celorlalte modele mai basic din gama lor. Din acest motiv am acordat 3 din 5, avand in vedere un istoric pe segmentul de gama Whirlpool.

Unknown spunea...

Și credeți că ar trebui să mă orientez spre altceva? Tocmai ce am comandat unul la un preț ft bun (1500 nou).

Unknown spunea...

Mulțumesc pentru răspunsul prompt.

Admin spunea...

il gasiti si la altex si la mediagalaxy si la emag la banii astia. E un pret bun si isi merita banii.

Admin spunea...

@ consum cuptor incorporabil - consumul cuptorului incorporabil este de 1kW pe ora