9 iul. 2016

Cea mai buna hota Hotpoint

Din punctul meu de vedere hota incorporabila decorativa cu design modern, cheminee, Hotpoint HLB 9.8 AADC X este cea mai buna hota raport calitate pret atat din gama producatorului italian de electrocasnice, cat si una din cele mai bune hote cu latime de 90 cm, recomandate in principal bucatariilor, deschise sau semideschise, ce comunica cu living-ul sau cu locul de luat masa. Vom detalia astfel evaluarea noastra, bazandu-ne pe principalele criterii de alegere a hotei incorporabile, criterii ce sunt detaliate in articolul Criterii alegere hota incorporabila. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

IP Scoring-Hotpoint HLB 9.8 AADC X

Raport calitate pret
Asa cum am spus si mai sus Hotpoint HLB 9.8 AADC X este una din cele mai bune hote raport calitate pret de pe piata, cu o putere e absortie foarte buna, de 740 de metri cubi pe ora, un design modern si un pret in piata as spune, motive pentru care la acest criteriu evaluam Hotpoint HLB 9.8 AADC X cu maximum de 5 puncte.

Va recomandam articolele Cel mai bun cuptor incorporabil Hotpoint si Cea mai buna plita incorporabila pe gaz Hotpoint.

Putere de absortie
Si la acest criteriu, evaluam hota incorporabila decorativa cu design cheminee cu punctaj maxim, cei 740 de metri ubi pe ora clasificand Hotpoint HLB 9.8 AADC X in categoria celor mai puternice hote de pe piata. Geometria acestei hotei avantajeaza si mai mult evacuarea aburului si mirosului, fiind recomandata bucatariilor in care se gateste intensiv, inclusiv open space-urilor.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

Design
Cu o linie de  design moderna ce se poate  incadra cu succes intr-o bucatarie premium, Hotpoint HLB 9.8 AADC X o evaluam cu 4 puncte. Iluminarea se face cu spot-uri, ceea ce va oferi un plus de eleganta in contextul general al bucatariei, pe langa ratiunile practice. Aceasta hota poate fi adaptata usor si cu succes inclusiv pentru recirculare, in situatia in care nu este posibila evacuarea. Iesirea pentru burlanul de evacuare pentru acest model este de 150 de mm. Va recomandam totusi sa optati pentru evacuarea pe burlan si nu pe recirculare, mai multe informatii in acest sens puteti citi in articolul Hota cu evacuare sau hota cu recirculare, avantaje si dezavantaje.
Calitate filtre
Hotpoint HLB 9.8 AADC X are trei filtre de calitate foarte buna si pe langa acestea, mentionam si protectia suplimentara a filtrelor, protectie ce face ca imaginea hotei sa aibe de castigat si totodata protejeaza planeitatea filtrelor. Si la acest criteriu, Hotpoint HLB 9.8 AADC X primeste punctaj maxim de 5 puncte.
Zgomot
Un nivel de zgomot mic raportat la debitul de evacuare, cei 78 dB(A), pe ultima treapta, clasificand hota Hotpoint HLB 9.8 AADC X in categoria hotelor silentioase. Avand in vedere capacitatea de evacuare, oferim si la acest criteriu punctaj maximde 5 puncte pentru Hotpoint HLB 9.8 AADC X.

Pentru recomandari privind seturi complete de plita, cuptor si hota incorporabila, din gama producatorului italian de electrocasnice, Hotpoint, accesati sectiunea blogului Seturi incorporabile Hotpoint.

Produse complementare
O gama diversificata de plite incorporabile, atat pe 60, cat si pe 70 sau 90 de cm in gama Hotpoint, produse ce se pot asocia cu succes acestei hote, dar totusi o gama mai restranse de cuptoare incorporabile premium, motiv pentru care la acest criteriu evaluam Hotpoint HLB 9.8 AADC X cu 4 puncte.

Va recomandam si articolul Cea mai buna hota incorporabila Bosch.

In concluzie, hota incorporabila cu latime de 60 de cm, realizata din inox tratat antiamprenta, cu filtre de aluminiu lababile, Hotpoint HLB 9.8 AADC X totalizeaza 28 dintr--un punctaj maxim de 30 de puncte conform criteriilor Incorporabile Premium si este prin urmare una din cele mai bune hote incorporabile de pe piata.Recomandam aceasta hota inclusiv pentru bucatariile premium, cu design modern, fie ele si open space.

1 comments:

Alin despre cea mai buna hota Ariston spunea...

Nu este riscant sa cumperi o hota cu foarte multa electronica? Touch control, senzori ...chestii din astea?