15 mai 2016

Cea mai buna plita incorporabila de la Bosch

IP Scoring Bosch PCR715M90E

Asa cum v-am obisnuit, am inceput evaluarea plitelor incorporabile pe gaz, tinand cont de principalele criterii de alegere, criterii prezentate detaliat in articolul Cum aleg plita incorporabila pe gaz. Cea mai buna plita incorporabila de la Bosch este PCR715M90E, o plita de 70 de cm, cu gratare din fonta si arzator WOK. La criteriul raport calitate pret, Bosch PCR715M90E primeste 3 dintr-un maxim de 5 puncte, avand in vedere principalele atuuri mai sus mentionate. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Am realizat un articol cu evaluarea produselor Bosch, articol pe care-l puteti accesa in Pareri despre electrocasnicele si incorporabilele Bosch.

La criteriul Calitatea materialelor, Bosch PCR715M90E primeste 4 puncte. Vorbim aici de un inox bine polisat, care lasa putine amprente si este usor mat. Se poate observa faptul ca Bosch a pus accent pe calitate si rezistenta, fiind foarte vizibil faptul ca grosimea tablei de inox din care este realizata plita este una mare. La criteriul Calitatea gratarelor, Bosch PCR715M90E primeste punctaj maxim avand in vedere ca in cazul plitelor incorporabile Bosch, la fel ca si la AEG sau Miele, vorbim de cel mai bine finisate gratare din fonta care sunt pe piata, cu o compozitie optima de aliaj, astfel incat gratarele sa nu se comporte casant pe de o parte si pe de alta sa fie usor de curatat, neexistand pori care le-ar face grunjoase.

Am realizat un top al celor mai bune plite incorporabile pe gaz, top pe care-l puteti accesa in articolul Top cele mai bune plite incorporabile pe gaz.

4 puncte la capitolul Design, geometria fiind mai degraba practica, decat estetica, insa per total imaginea plitei este un in regula, cu o usoara tendinta spre modern. Punctaj maxim si la criteriul Fiabilitate, Bosch fiind printre cele mai fiabile brand-uri atunci cand ne referim la plite incorporabile gaz,

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.


Pentru recomandari privind pachete complete de cuptor incorporabil, plita incorporabila si hota incorporabila din gama producatorului german Bosch, accesati sectiunea blogului Seturi electrocasnice incorporabile BOSCH.

Gama de cuptoare si hote Bosch este una diversificata, mai ales cele realizate din inox, motiv pentru care la criteriul Produse Complementare, Bosch PCR715M90E primeste 4 puncte. In total plita incorporabila pe gaz, cu aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz, totalizeaza 25 dintr-un punctaj maxim de 30 de puncte. Pentru criteriile complete de alegere ale plitei incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.

2 comments:

Andreea T spunea...

Am vazut plita aceasta de la Bosch intr-un magazin. Arata intr-adevar foarte bine, dar totusi la 2000 de lei mi se pare putin exagerat pretul

Alex de la Altex spunea...

putin cam scumpa