6 mar. 2016

Pyramis ARONDO, hota decorativa oblica neagra

Am inceput sa recomand din ce in ce mai des hotele decorative oblice de la Pyramis, in primul rand pentru ca si-au extins in ultima perioada, foarte mult gama, inclusiv pe piata din tara noastra si totodata pentru raportul foarte bun calitate, design pret. Desi nu intotdeauna pretul este cel mai important factor atunci cand alegem un produs, satisfactia este cu atat mai mare cu cat poti gasi un produs ieftin si bun, fara sa vorbim de utopie. Oricum un pret de 600-700 de lei este unul mediu, nu neaparat ieftin, insa daca ne uitam la linia foarte moderna de design, hotele oblice devenind din ce in ce mai interesante pentru designerii de bucatarie, pretul este foarte bun.  Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Puterea de absortie de aproape 500 de metri cubi, o face recomandabila inclusiv pentru o bucatarie mare sau una partial open space. In general modelele oblice, chiar daca au o putere mare de absortie, suprafata pe care ele absorb efectiv este mai mica; personal recomand hote oblice pentru open space de la 600 de metri cubi in sus. Filtrele sunt din aluminiu si sunt lavabile, ceea ce inseamna costuri 0, post achizitie, exteriorul hotei se curata usor fiind din sticla si arata foarte bine. Pretul si calitatea medie spre buna data de expertiza producatorului grec de electrocasnice sunt si ele atuuri pentru care va recomandam aceasta hota. 

In concluzie, hota incorporabila decorativa oblica pe sticla neagra Pyramis ARONDO este o alegere optima, pentru cei ce au o bucatarie moderna, de dimensiuni medii spre mari, la un raport calitate pret foarte bun, Schia de incorporare  a acestei hote o puteti gasi in partea dreapta, iar detalii privind criteriile complete de alegere si montaj ale unei hote incorporabile le puteti citi in articolul Criterii alegere hota incorporabila.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.