17 mar. 2016

Plita retro Hansa BHGW63100020

Probabil una din cele mai accesibile plite incorporabile rustice de pe piata est europeana, Hansa BHGW63100020 poate reprezenta o optiune pentru cei ce-si doresc un design rustic si nu doresc sa investeasca foarte mult in electrocasnice, electrocasnice care totusi sa aibe acest design retro, pentru a sustine linia de design a bucatariei.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Asadar plita incorporabila Hansa BHGW63100020 poate fi o optiune in acest sens. Are aprindere electrica si supapa de siguranta pentru gaz, cam acestea ar fi atuurile acestui model. Pe langa faptul ca este o plita ieftina, pretul ei aproximativ fiind in jurul a 600 de lei. Un alt argument ar fi faptul ca se potriveste perfect cu cuptorul electric multifunctional, cu acelasi design rustic Hansa BOEW68120090, cuptor care este recomandat de producatorul polonez de electrocasnice. Acest cuptor este unul din cele mai complete de pe piata si are un foarte bun raport calitate pret. Asa cum v-am obisnuit, prezentam atat avantajele cat si dezavantajele. Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Va recomandam totodata sectiunea blogului in care am prezentat pachetele de electrocasnice incorporabile retro pe culoarea cream, respectiv Design retro cream.

Daca ar fi sa ne legam de dezavantaje, in ceea ce priveste plita incorporabila pe gaz Hansa BHGW63100020 am mentiona gratarul care este din otel emailat, preferabil fiind fonta si faptul ca este dintr-o singura bucata, ceea ce-l face mai dificil de curatat. Nu este o plita pe care v-o recomand daca intentionati sa gatiti intensiv, insa este o plita buna, pentru faptul ca este retro, are aprindere electrica si siguranta pentru gaz, dar mai ales pentru faptul ca este cea mai accesibila plita din acest segment de nisa al electrocasnicelor incorporabile rustice. 

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Producatorul polonez de electrocasnice Hansa este renumit in general pentru faptul ca produce electrocasnice foarte bune din prisma raportului calitate pret, iar ultimii ani ne-au demonstrat ca aceste produse sunt si foarte fiabile, intalnirile cu service-ul fiind foarte rare, oricum sub media problemelor de service, intalnite la electrocasnice in general. Pentru informatii complete privind criteriile de alegere a plitei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila. Pentru a va informa cu privire la toate electrocasnicele incorporabile analizate si evaluate de blogul nostru, accesati sectiunea blogului Bucatarii/Design rustic.

1 comments:

Claudia Soare spunea...

Exista vreo varianta sa cumparam ulterior gratare din fonta de la Hansa?