6 mar. 2016

Plita pe gaz sticla neagra Gorenje GT641UB

Noua gama de electrocasnice incorporabile a producatorului sloven de electrocasnice ofera pietei noastre de electrocasnice o surpriza placuta prin listarea unui model de plita cu alimentare pe gaz si suport de sticla termorezistenta de foarte buna calitate. Asa cum probabil intuiti...De ce sticla?...pentru ca se intretine mai usor si pentru ca arata mai bine, mai ales in cazul unor bucatarii moderne. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Revenind la Gorenje GT641UB, acest model rezolva cel mai mare incovenient al plitelor pe gaz cu suport din sticla, adica stabilitatea gratarelor, care in general sunt greu de fixat pe o astfel de suprafata si de cele mai multe ori se opteaza pentru fixarea locala pe arzatoare, ceea ce le face mai putin stabile. Un gratar foarte bine proiectat asa cum se intampla si in cazul plitei incorporabile pe gaz Gorenje GT641UB este bine fixat in primul rand datorita faptului ca este in camp si totodata datorita greutatii proprii. Nu mai vorbim de niste gratare usoare, fixate interpretabile fiecare pe arzatorul pe care-l deserveste. Revenind la gratare, in cazul plitei Gorenje GT641UB acestea sunt realizate din fonta in aliaj, sunt de foarte buna calitate, putin poroase si rezistente atat la soc mecanic cat si la soc termic.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Sticla termorezistenta, baza plitei practic este si ea sigura, rezistenta prin grosime si compozitie si vine cu marele avantaj al curatarii facile. La fel ca la orice alta plita pe gaz vorbim totodata si de dezavantajul faptului ca nu exista nicio cuva de preluare a lichidului, asa ca daca, spre exemplu va da laptele in foc, acesta se va prelinge pe plita, apoi blat, mobilier si in cele din urma va ajunge pe pardoseala, daca nu interveniti la timp. Acesta ar fi practic singurul dezavantaj al plitei incorporabile din sticla Gorenje GT641UB, asa cum v-am obisnuit nu vom evita sa prezentam atat avantajele cat si dezavantajele produselor analizate, pentru utilitatea scopului acestui blog de a veni in sprijinul potentialilor utilizatori. 

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Una peste alta, Gorenje GT641UB reprezinta o solutie perfecta daca va doriti o plita cu alimentare pe gaz, din sticla si vine atat cu avantajele cat si cu dezavantajele unui astfel de material, dar, in concluzie recomandam acest model pentru ca este unul reusit si care tine cont de nevoile practice ale utilizatorilor, pe langa plusul din punct de vedere estetic pe care-l aduce intr-o bucatarie, proiectata modern. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale plitei incorporabile pe gaz cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila pe gaz.

1 comments:

Anca spunea...

Aceasta plita se poate monta si la butelie?