22 mar. 2016

Plita incorporabila Whirlpool GOA 6425 NB

Una din cele mai elegante plite incorporabile pe gaz pe sticla neagra este Whirlpool GOA 6425 NB. Aceasta face parte din noua gama de electrocasnice propusa de producatorul american Whirlpool pentru piata europeana. Pe langa aprinderea electrica si supapa de siguranta pentru gaz, termocuplu, oarecum normala pentru o plita incorporabila pe gaz ce apartine unei game noi de electrocasnice, Whirlpool GOA 6425 NB se mai remarca prin modul de fixare si geometria gratarelor.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.
Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Aceasta geometrie si mod de fixare fac din Whirlpool GOA 6425 NB o optiune foarte buna pentru cei interesati de o plita incorporabila pe sticla neagra, intrucat solutia propusa de producatorul american este una foarte buna, in general aceste doua caracteristici fiind defectuoase pentru astfel de plite realizate pe suport din sticla. In general atat fixarea cat si gratarele lasa de dorit, intrucat in mare parte din cazuri, gratarele sunt foarte usoare si prinse direct pe arzator. Faptul ca Whirlpool GOA 6425 NB propune un gratar in camp, fixate perimetral, dar si din greutate proprie fac din acest model o optiune foarte buna, intrucat rezolva aceste minusuri. Aceasta plita poate fi asociata cuptoarelor pe culoare neagra, de preferinta realizate tot cu un finisaj din sticla lucioasa, pentru o potrivire cromatica mai exacta.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Un alt argument pentru care as recomanda Whirlpool GOA 6425 NB in detrimentul altor modele din aceasta nisa de electrocasnice, ar fi prezenta arzatorului WOK, un arzator foarte util si foarte practic. Raport foarte bun calitate pret si un material, numit de producator Quartz, foarte usor de curatat si intretinut si nu in ultimul rand foarte elegant. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere ale plitei incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.

2 comments:

Irina D spunea...

Aceasta plita incorporabila se poate gasi si pe inox? As dori sa evit o plita de sticla, insa acest model arata foarte bine.

Admin spunea...

@ Irina D = exista si varianta pe inox. O gasiti in sectiunea Plite incorporabile Whirlpool de pe blogul nostru