6 mar. 2016

Plita incorporabila pe sticla neagra Samsung NA64H3000AK/EO

Producatorul coreean de electrocasnice, incepe sa acopere cererile de pe piata de electrocasnice incorporabile, asa ca la inceputul acestui an, Samsung propune pietei europene modelul Samsung NA64H3000AK/EO. Daca ar fi sa sintetizam avantajele si dezavantajele acestei plite, as puncta in primul rand design-ul modern, sticla care este foarte usor de intretinut, spre deosebire de inox, cum ati fi gasit in cazul plitei incorporabile pe gaz Samsung NA64H3010AS, iar ca dezavantaje as puncta aceleasi dezavantaje ca si la modelul de inox, pe de o parte lipsa unei cuve de preluare a lichidelor, ce se pot scurge accidental.  Am evaluat principalele categorii de produse Samsung in articolul Pareri despre Samsung.

Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Per total insa, apreciem faptul ca gratarele sunt bine fixate pentru o plita incorporabila pe gaz din sticla. Aceste gratare sunt independete, din 4 bucati, ceea ce inseamna ca poate fi usor de curatat si spalat spre exemplu la chiuveta sau, de ce nu, chiar in masina de spalat vase. Gratarele sunt din fonta, un alt argument pentru a recomanda Samsung NA64H3000AK/EO pentru o plita pe sticla. Aprindere electrica pe buton, bineinteles, Samsung oferind aceasta caracteristica pentru toate plitele incorporabile pe gaz si totodata supapa de siguranta pentru gaz, in situatia in care flacara se stinge accidental, plita va opri automat gazele.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.
Plita este proiectata si vine dotata cu duze pentru GN, dar poate fi adaptata si pentru GPL, adica butelie. In concluzie Samsung NA64H3000AK/EO este o optiune foarte buna raport calitate pret, mai ales ca daca prindeti acest model in promotie, o puteti achizitiona in jurul a 700 de lei. Design modern, gratare din fonta si posibilitatea de asocia aceasta plita cu mai multe variante de cuptoare incorporabile, tot pe culoarea neagra si tot pe sticla sunt si ele argumente in plus pentru care consideram  Samsung NA64H3000AK/EO o optiune interesanta. Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a plitei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.