22 mar. 2016

Plita incorporabila inox iXelium

O optiune foarte buna pentru cei interesati de o plita incorporabila pe gaz cu latimea de 70 cm este Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 7522 IXL. Aceasta, ca majoritatea plitelor incorporabile cu latime mare, din inox este recomandabila bucatariilor in care se gateste intensiv. Aceasta plita se comporta foarte bine, avand o rezistenta foarte buna la uzura mecanica, fapt datorat in primul rand inoxului special iXelium, inox care pe langa proprietatile sale de rezistenta, are si avantajul faptului ca se curata mai usor decat un inox obisnuit. Un alt atu este dat de gratarele din fonta, care sunt realizate in aliaj, fapt ce le fac mult mai usor de curatat si intretinut, deoarece sunt mai fine la atingere si mai putin poroase.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017. Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.
Va recomandam totodata si articolul Cea mai buna plita pe gaz.

Bineinteles, ca vorbim de o plita premium asa ca este obligatorie aprinderea electrica si supapa de siguranta, termocuplu pentru fiecare arzator. Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 7522 IXL se mai remarca printr-o geometrie foarte buna atat a arzatoarelor cat si gratarelor, gratare care sunt foarte bine realizate si care sunt din trei bucati, ceea ce le face usor de manevrat si curatat, atat sub jetul de apa de la baterie cat si in masina de spalat vase, aceste gratare fiind realizate astfel incat sa ofere si aceasta optiune utilizatorului. Totodata un alt avantaj pentru Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 7522 IXL este dat de existenta arzatorului Wok, arzator care este pozitionat central, fapt ce va avantaja inclusiv evacuarea aburului si mirouslui, avand in vedere ca este pozitionat exact in axul hotei incorporabile. Un alt fapt ce merita mentionat, incastrarea plitei in blat, decupajul in blat se face exact pe dimensiunile unei plite standard de 60cm.

Mai multe plite incorporabile pe gaz analizate si evaluate din prisma principalelor criterii de alegere a plitei incorporabile, va recomandam articolul IP Scoring plite incorporabile.

Pentru mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a plitei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila. In concluzie Whirlpool iXelium Estetica Fusion GMF 7522 IXL este una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de o plita incorporabila de 70cm si totodata punctam faptul ca aceasta plita are si un foarte bun raport calitate pret.

1 comments:

Alina spunea...

Am cumparat aceasta plita acum o luna. O alegere excelenta. Am vrut initial plita de la Bosch, tot de 70 cm, insa daca este sa comparam pretul cu calitatea, e mai ok Whirlpool