19 mar. 2016

Pachet electrocasnice incorporabile Whirlpool

Pentru cei interesati de un pachet de electrocasnice incorporabile premium, va propun un pachet care sa aiba in componenta un cuptor electric multifunctional care sa ofere utilizatorului inclusiv incalzire si preparare a alimentelor cu ajutorul inductiei, fiind practic un substiuient al plitei incorporabile cu inductie, cuptor incorporabil care este varf de gama.  Design-ul este unul foarte modern, cu inox ixelium, tratat antiamprentare si foarte rezistent la uzura mecanica. Mai multe informatii privind acest model puteti afla in articolul dedicat de prezentare a produsului, aici sau click pe poza de produs. Modelul recomandat se numeste Whirlpool AKZM8920GK. Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017Am evaluat principalele categorii de produse pe care le pune producatorul de electrocasnice si incorporabile Whirlpool, in articolul Pareri despre Whirlpool.


La acest model de cuptor incorporabil va recomandam o plita realizata din acelasi inox Ixelium, Ixelium fiind un producator italian de inoxuri speciale, plita incorporabila cu gratare din fonta si arzator WOK. Bineinteles ca la un pachet de electrocasnice premium, plita are aprindere electrica pe buton si supapa de siguranta pentru gaz. Un alt atu al acestei plite este dat de geometria foarte buna atat a arzatoarelor cat si a gratarelor, gratare care sunt realizate din doua bucati, ceea ce inseamna ca se curata mult mai usor, fiind mai simplu de manevrat sub jetul de apa. Plita iXelium se numeste Whirlpool Estetica Ambient GMA6422IXL.  Pentru informatii complete privind criteriile de alegere a unei plite incorporabile pe gaz, cititi articolul Criterii alegere plita incorporabila.
La acest pachet va recomandam o hota decorativa cu design modern, cheminee, Whirlpool AKR861 IX, o hota cu o putere mare de absortie, respectiv 600 de metri cubi, cu filtre metalice de grasime si cu protectie pentru aceste filtre, o hota cu o tehnologie inalta, tehnologie care-i permite sa-si ajusteze singura, cu ajutorul unor senzori, capacitatea de absortie, in functie de necesitate.
Comenzile touch control si panoul electronic generos, care este si foarte intuitiv, reprezinta si ele puncte forte pentru acest produs. Pentru mai multe informatii privind instalarea hotei decorative, cititi articolul Cum se monteaza hota decorativa. Va recomandam totodata si articolul in care am sintetizat principalele lucruri de care va recomandam sa tineti cont atunci cand doriti sa va cumparati o hota incorporabila, in articolul Cea mai buna hota de bucatarie forum.

Acestui set de electrocasnice incorporabile s-ar potrivi de minune cea mai mare combina frigorifica si totodata varf de gama de gama Whirlpool, o combina No Frost cu un sistem foarte performant de filtrare al aerului, care are la baza un filtru Microban. Instalatia frigorifica este si ea foarte performanta, mai multe detalii in acest sens puteti citi in articolul de prezentare a combinei frigorifice pe inox antiamprenta Whirlpool WBA4398NFCIX. In concluzie acesta este cam cel mai bun pachet de electrocasnice premium, pe care-l puteti gasi in gama de electrocasnice ale producatorului american Whirlpool. Pentru a afla criteriile complete de alegere ale produselor incorporabile, cititi articolul Criterii alegere electrocasnice.

1 comments:

Parere despre pachetul de electrocasnice Whirlpool spunea...

Pachet bun, aproape de lux, la un pret accesibil