25 mar. 2016

IP Scoring: Hansa BOEI69573

Cuptorul incorporabil Hansa este unul din cele mai bune optiuni raport calitate pret la un buget in jurul a 1000 de lei. Asa cum ne-a obisnuit producatorul polonez de electrocasnice, Hansa BOEI69573 este foarte competitiv in segmentul entty level al pietei, oferind utilizatorului foarte multe optiuni la un pret rezonabil. Prin urmare la criteriul raport calitate pret, Hansa BOEI69573 obtine maximum de 5 puncte.  Va recomandam totodata si articolul Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Pentru mai multe cuptoare incorporabile care au fost evaluate, conform principalelor criterii de alegere ale cuptoarelor incorporabile, cititi articolul IP Scoring cuptoare incorporabile.


Hansa BOEI69573 este un cuptor electric multifunctional, ceea ce inseamna ca are un convector care uniformizeaza temperatura in cavitatea cuptorului, pentru un maxim de eficienta si pentru o coacere uniforma, are 10 functii ceea ce permite prepararea a mai multor tipuri de alimente, un numar de functii peste medie, suporti telescopici pentru tavi, ceea ce inseamna un plus de confort, acestia fiind foarte practici pentru utilizator.

Pe baza principalelor criterii de alegere a cuptorului incorporabil, am realizat un TOP al celor mai bune cuptoare de pe piata, TOP pe care-l puteti accesa in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil.

Usa are 3 straturi de geam ceea ce inseamna ca Hansa BOEI69573 are sistem usa rece, adica temperatura geamului la exterior, nu va depasi 40 de grade Celsius, atunci cand Hansa BOEI69573 va functiona la capacitate maxima. Un amanunt foarte util, mai ales cand aveti copii mici prin casa, cazurile de arderi accidentale fiind destul de frecvente. Volumul este si el unul bun, de 66 de litri, peste medie, daca ar fi sa comparam cu celelalte optiuni de pe piata, in acest buget. Asadar, la criteriul Optiuni de utilizare Hansa BOEI69573 primeste 4 din 5 puncte.

Pentru mai multe review-uri, pareri si comentarii legate de produsele electrocasnice si incorporabile Hansa, cititi articolul: Pareri despre electrocasnicele Hansa.

Hansa BOEI69573 nu are niciun sistem de autocuratare, insa emailul este de buna calitate si se poate curata usor, asa ca la criteriul Eficienta autocuratarii, Hansa BOEI69573 primeste 1 punct. Produsele Hansa sunt destul de fiabile, cu atat mai mult cuptoarele incorporabile electrice multifunctionale. produse ce sunt greu defectabile, motiv pentru care Hansa BOEI69573 primeste 4 din 5 puncte la criteriul Fiabilitate. 3 puncte la capitolul Design, Hansa BOEI69573 urmarind o linie moderna, cu butoane retractabile si timmer electronic, insa nu putem spune totusi ca este un design extraordinar, mai degraba, un design industrial, de volum.

Va recomandam articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 5 cuptoare incorporabile in functie de pret.


In ceea ce privesc optiunile de asociere a cuptorului incorporabil Hansa BOEI69573 cu plite si hote din gama aceluiasi producator, variantele sunt foarte numeroase si totodata este de subliniat faptul ca atat plitele cat si hotele incorporabile din gama producatorului polonez de electrocasnice sunt caracterizate si ele de un foarte bun raport calitate pret. In concluzie, Hansa BOEI69573 totalizeaza 22 dintr-un maxim de 30 de puncte, conform criteriilor noastre de evaluare si putem spune ca este unul din cele mai bune cuptoare electrice multifunctionale de pe piata, din segmentul entry level. Pentru a citi informatii privind criteriile complete de alegere ale cuptorului incorporabil, accesati articolul Criterii alegere cuptor incorporabil.

Am reevaluat modelele de cuptoare incorporabile prezente la inceputul anului 2018 pe piata din tara noastra si am ales cele mai bune cuptoare incorporabile in functie de producator, in articolul Cel mai bun cuptor electric in 2018.

1 comments:

Cuptor cu sau fara afisaj electronic spunea...

Daca are afisaj electronic nu se strica mai repede? O problema in plus...gen