19 mar. 2016

Hota telescopica Gorenje DF6116E

Daca nu cea mai buna, sigur o hota aflata in top 3 hote din punct de vedere al raportului calitate pret, Gorenje DF6116E este cea mai vanduta hota din gama producatorului sloven de electrocasnice. Si acest lucru nu este intamplator. Caracteristicile tehnice bune si pretul foarte bun o fac atat de vandabila, Gorenje DF6116E fiind una din hotele preferate ale utilizatorilor romani. Pentru ca vorbim de o hota telescopica, avem din start un avantaj din punct de vedere al ergonomiei si totodata este o hota moderna. Linia simplista pune mai mult accent pe calitate decat pe nevoia de a iesi in evidenta. Atunci cand este montata, din Gorenje DF6116E mai ramane vizibil doar rama din inox, eventual o parte din zona de absortie. Va recomandam si articolul in care am sintetizat cele mai elegante seturi de electrocasnice incorporabile la inceputul anului 2017, respectiv Linii de design electrocasnice incorporabile in 2017.

Va recomandam articolul Cea mai buna hota telescopica - TOP 5 in functie de pret.
Cu o capacitate de 390 de metri cubi pe ora, aceasta hota pare sa fie solutia ideala. Un producator care este asociat calitatii si fiabilitatii, Gorenje se recomanda bucatariilor din segmentul middle spre high end. Aceasta hota totusi are un pret foarte bun, desi din punct de vedere estetic, cat si a calitatilor tehnice se ridica la inaltimea segmentului de piata mai sus mentionat. Filtrele sunt lavabile, ceea ce inseamna ca utilizatorul nu va mai fi nevoit sa cheltuiasca cu acest model, dupa ce o achizitioneaza. Un alt atu al hotei telescopice Gorenje DF6116E este dat de nivelul mediu spre mic de zgomot, cei 71 dB(A) incadrand acest model in categoria hotelor silentioase, daca ar fi sa ne raportam la ce alternative avem pe piata.

Va recomandam totodata si articolul Pareri despre GORENJE.

Pentru mai multe hote incorporabile evaluate de Incorporabile Premium, va recomandam sectiunea blogului IP Scoring Hote incorporabile.

In concluzie, Gorenje DF6116E este un best buy, o hota foarte vanduta si foarte apreciata de utilizatori. Aceasta hota poate fi asociata plitelor si cuptoarelor din gama Gorenje pe culoarea inox, cat si produselor incorporabile ce apartin gamelor celorlalti producatori, cu mentiunea ca, in aceasta situatie exista riscul ca nuanta inoxului sa nu fie aceeasi. Pentru mai multe informatii privind criteriile complete de alegere a hotei incorporabile, cititi articolul Criterii alegere hota incorporabila.

1 comments:

Hota telescopica cu recirculare spunea...

Se poate instala acest model si pentru recirculare?